Takk, kjære kunder!

Takk, kjære kunder – for at dere jevnlig sender oss fantastiske tilbakemeldinger og deler deres erfaringer med oss. 

Alle kommentarer og forslag er viktig for oss, og vi vil derfor takk alle som gir oss tilbakemeldinger!

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra kunder:

«-Disse to hudpleieproduktene er selve hjørnestenene for min daglige hudpleierutine!  Huden min er veldig sensitiv, så jeg er nødt til å være forsiktig med produktene jeg bruker.  Disse fantastiske produktene passer huden min perfekt og har redusert min rødflammete hud.»

«-Jeg elsker å få disse produktene rett hjem til postkassen min rett før jeg går tom!»

«-HOHDE Natural Serum og HOHDE 24H Facial Cream har bidratt til å dempe mine kviser som er hormonellt betinget. Huden min er helt klart friskere og sunnere etter å ha brukt disse i noen måneder!»

Så kjære kunde, igjen – tusen takk for at dere deler deres erfaringer med oss!

Om du ikke alt er kunde eller bruker av HOHDEs naturlige hudpleieprodukter , så har vi et utrolig flott tilbud til deg nå. Du får nå muligheten til å prøve denne fantastiske hudpleiekombinasjonen med HOHDE Natural Peptide Serum og HOHDE Natural Facial Cream til langt under halv pris!

Ja, takk – jeg vil prøve denne kombinasjonen

3 mnd forbruk til under halv pris nå!

Kun kr. 349,- for begge produkter (gratis frakt)


Kanskje vil du lese denne også:

Perfekt kombinasjon for myk, vakker hud

Om HOHDE-produktene:

HOHDE-produktene er alltid et trygt alternativ. Både råstoffene og produksjonen oppfyller alle de europeiske standardene for naturkosmetikk.

Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.  

Alle produkter i HOHDE-serien inneholder dokumenterte ingredienser. Disse ingrediensene er økologisk og vegansk fremstilt, og våre produkter passer til alle hudtyper, og kan brukes av kvinner i alle aldre.

HOHDE-serien er produsert og utviklet i Norden av nordiske eksperter, og har på kort tid blitt en av de mest populære hudpleieserier i Norge, Sverige og Finland.