En skånsom duo for en naturlig vakker hud

En skånsom duo for en naturlig vakker hud. Det er hva du får med HOHDE Natural Cleansing Emulsion og HOHDE Natural 24H Facial Cream.

Et stressende liv, skiftende årstider og en fra før sensitiv hud kan få huden din til å reagere på eksterne stressfaktorer.  Om du kjenner deg igjen, anbefaler vi at du fokuserer på å roe ned huden i stedet for å aktivere den.

Lær mer om hvordan våre HOHDE Natural Cleansing Emulsion og 24H Facial Cream her.

Natural Cleansing Emulsion

Vår skånsomme Cleansing Emulsion fjerner sminke, smuss og fett effektivt. Uten uten at den tørker ut huden din!   Den gjør huden myk og behagelig og vil ikke etterlate huden din stram og tørr, slik som andre renseprodukter.

Dette renseproduktet inneholder både nærende oljer og melkesyre.

Cleansing Emulsion skjemmer bort huden med olivenolje og olje fra solbærfrø.  Den vil gjør huden mykere. Samtidig som den tilfører næring til huden.  Oljebasert sminke og urenheter fjernes effektivt og skånsomt.   De nærende oljene er tilsatt for å hindre at huden din mister unødvendig fuktighet under rensen.

Melkesyre hjelper til med å balansere hudens pH-nivå.  Talg inneholder melkesyre og har som formål å opprettholde en optimal pH i huden.  Det er derfor melkesyre er en perfekt ingrediens for huden vår.

Natural 24H Facial Cream

Denne ansiktskremen er spesielt utviklet for en sensitiv hud.  Den beroliger og beskytter huden mot ytre stressfaktorer.

Viktige innholdsstoffer er hvetekimsolje, ekstrakt fra mariekåpe og vitaminer.

Hvetekimsolje absorberes raskt av huden din og vil hindre tap av fuktighet. Den vil også bidra til å holde huden din myk.  Hvetekimsolje støtter hudens fuktighetsbalanse og cellefornyelse.

Mariekåpe virker beroligende på huden.  Den inneholder antioksidanter som beskytter hudcellene mot betennelsesfaktorer.  Ekstraktet fra mariekåpe bidrar også til å minimere store hudporer.

Vitamin E and C er to kraftige antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og stimulerer cellefornyelsen. 

Dette vil styrke hudens immunforsvar.

Prøv HOHDE Natural Cleansing Emulsion og 24H Facial Cream – en skånsom duo for huden din!


Prøv 24H Facial Cream nå!

Kun kr. 174,50 for 3 mnd forbruk

Prøv Natural Cleansing Emulsion nå!

Kun kr. 174,50 for 3 mnd forbruk


Se også denne: Forskjellen mellom ansiktsolje og ansiktskrem