En skånsom duo for en naturlig vakker hud

En skånsom duo for en naturlig vakker hud. Det er hva du får med HOHDE Natural Rensekrem og HOHDE Natural Ansiktskrem.

Et stressende liv, skiftende årstider og en fra før sensitiv hud kan få huden din til å reagere på eksterne stressfaktorer.  Om du kjenner deg igjen, anbefaler vi at du fokuserer på å roe ned huden i stedet for å aktivere den.

Lær mer om hvordan våre HOHDE Natural Rensekrem og Natural Ansiktskrem her.

Natural Rensekrem

Vår skånsomme Rensekrem fjerner sminke, smuss og fett effektivt. Uten uten at den tørker ut huden din!   Den gjør huden myk og behagelig og vil ikke etterlate huden din stram og tørr, slik som andre renseprodukter.

Dette renseproduktet inneholder både nærende oljer og melkesyre.

Rensekrem skjemmer bort huden med olivenolje og olje fra solbærfrø.  Den vil gjør huden mykere. Samtidig som den tilfører næring til huden.  Oljebasert sminke og urenheter fjernes effektivt og skånsomt.   De nærende oljene er tilsatt for å hindre at huden din mister unødvendig fuktighet under rensen.

Melkesyre hjelper til med å balansere hudens pH-nivå.  Talg inneholder melkesyre og har som formål å opprettholde en optimal pH i huden.  Det er derfor melkesyre er en perfekt ingrediens for huden vår.

Natural Ansiktskrem

Denne ansiktskremen er spesielt utviklet for en sensitiv hud.  Den beroliger og beskytter huden mot ytre stressfaktorer.

Viktige innholdsstoffer er hvetekimsolje, ekstrakt fra mariekåpe og vitaminer.

Hvetekimsolje absorberes raskt av huden din og vil hindre tap av fuktighet. Den vil også bidra til å holde huden din myk.  Hvetekimsolje støtter hudens fuktighetsbalanse og cellefornyelse.

Mariekåpe virker beroligende på huden.  Den inneholder antioksidanter som beskytter hudcellene mot betennelsesfaktorer.  Ekstraktet fra mariekåpe bidrar også til å minimere store hudporer.

Vitamin E and C er to kraftige antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og stimulerer cellefornyelsen. 

Dette vil styrke hudens immunforsvar.

Prøv HOHDE Natural Rensekrem og Natural Ansiktskrem – en skånsom duo for huden din!


Prøv Natural Ansiktskrem nå!

Kun kr. 174,50 for 3 mnd forbruk

Prøv Natural Rensekrem nå!

Kun kr. 174,50 for 3 mnd forbruk


Se også denne: Forskjellen mellom ansiktsolje og ansiktskrem