Vår historie

VEKK DIN INDRE GLØD

Den nordiske naturens skjulte perler og sildrende bekker er fulle av magiske krefter som gir næring til kropp og sinn. Effektiviteten av produktene våre skyldes den harmoniske, synergistiske effekten av ulike planter som vokser her i nord. HOHDE er hudpleie av høy kvalitet med en unik energi som vekker den indre gløden din.

SKJULT I DEN NORDISKE NATUREN

Den nordiske naturen er utholdende og original – den har tilpasset seg utrolig utfordrende klimaforhold. Under den korte vekstsesongen klarer den nordiske vegetasjonen å utnytte alt mulig lys og produserer en utrolig mengde eksepsjonelt kraftige næringsmidler og antioksidanter.

Folk har brukt disse unikt effektive plantene og urtene til hudpleie i århundrer. HOHDE viderefører denne tradisjonen ved å kombinere vitenskapelige undersøkelser, erfaring og tradisjonell kunnskap. Vi setter pris på alle disse aspektene og har brukt dem i HOHDE-produktene våre – for å fremme ditt velvære.

LA HUDEN DIN FORTELLE SIN HISTORIE

Vi tilbyr kosmetikkprodukter som er designet med tanke på behovene til ulike hudtyper. Produktene våre inneholder ingenting huden din ikke ville valgt selv. Alle hudpleieseriene våre består dessuten av nordisk, vegansk og sertifisert grusomhetsfri naturlig kosmetikk, som er bekreftet å ikke inneholde plast. Renhet, naturlighet, åpenhet og meningsfullhet er verdiene som ligger til grunn når vi hjelper mennesker som ønsker å forbedre hudens velvære.