Perfekt kombinasjon for myk, vakker hud

Perfekt kombinasjon for myk, vakker hud, som komplementerer hverandre – er et godt hudserum og riktig ansiktskrem.  Dette utgjør selve hjørnesteinen i en virkelig god fuktighetsgivende hudpleierutine som pleier, nærer og beskytter huden.

HOHDEs anbefalte fuktighetsgivende rutine består av de dermatologisk testede HOHDE Natural Peptide Serum og HOHDE Natural Facial Cream.  Disse to produktene gjør huden din i stand til å beskytte seg mot vårt nordiske klima, med stadig skiftende vær og temperaturer – uten at huden mister sin fuktighet.

HOHDE Natural Peptide Serum inneholder hyaluronsyre, som gir umiddelbar fuktighet til en tørr vårhud.  HOHDE Natural Facial Cream sikrer en langvarig fuktighet, og fungerer som det siste trinnet i en hudpleierutine som etterlater huden silkemyk og behagelig.

Fukter og nærer huden

Den unike effekten av å kombinere HOHDE Natural Peptide Serum og Facial Cream er noe du og din hud vil merke med en gang.   Både serumet og ansiktskremen inneholder peptider (små proteiner), som gir liv og støtter hudens naturlige cellefornyelsesprosesser.

Ansiktskremen komplementerer effekten fra serumet med nærende hvetekimsolje og olivenolje.

Vitamin E fra planteoljer er også en viktig  ingrediens som effektivt beskytter huden.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Peptide Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!


Reduserer pigmentforandringer

I tillegg til hyaluronsyre som har en enorm vannbindende effekt i huden, inneholder serumet ekstrakt fra persille som toner, lysner og reduserer pigmentforandringer.  

Facial Cream inneholder Vitamin C som både toner huden og forsterker effekten av persilleekstraktet i serumet.

Styrker og beskytter sensitiv hud

Peptider er en essensiell råvare i HOHDE-produktene.  Dette fordi de styrker og beskytter en sensitiv hud.  Dette gjør at huden bedre kan greie tolerere ytre påkjenninger fra miljøet, værforandringer og forurensning.

Uansett hvilken hudtype du har, så anbefaler vi å bruke HOHDE-produkter om du ønsker få maksimalt ut av resultatene:  hydrering og fukt, beskyttelse, lyshet og fornyelse av huden din.

Denne unike kombinasjonen, HOHDE Natural Peptide Serum og HOHDE Facial Cream komplementerer hverandre og gir huden din riktig fukt og riktig næring. En perfekt kombinasjon for myk, vakker hud.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Facial Cream

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!