Derfor er hyaluronsyre så viktig for huden vår

Hyaluronsyre er en naturlig substans i kroppen og som finnes i høye konsentrasjoner i huden vår, samt i leddene våre og i øyene.  Den spiller en viktig og avgjørende rolle i å opprettholde helsen og utseende til huden, samt andre vev.

Binder fukt og glatter ut fine linjer

En av de viktigste fordelene og egenskapene med hyaluronsyre for skjønnhet og hudens helse er evnen til å binde fuktighet. 

Hyaluronsyre kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som bidrar til å holde huden hydrert og fyldig. 

Dette bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, og det gir huden vår et mer ungdommelig og strålende utseende.

Fremmer dannelse av kollagen

En annen fordel med hyaluronsyre for hudens velvære er dens evne til å fremme produksjonen av kollagen. 

Kollagen er et protein som gir huden vår struktur og elastisitet.  Ettersom vi eldes, avtar kroppens produksjon av kollagen, noe som føre til en slappere hud og rynker. 

Ved å fremme produksjonen av kollagen, bidrar hyaluronsyre bidra til å opprettholde hudens fasthet og elastisitet. Dermed reduseres også synligheten av fine linjer og rynker.

Styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere

I tillegg til sine fuktighetsgivende fordeler, styrker hyaluronsyre også hudens naturlige barrierefunksjon. 

Denne barrieren hjelper til med å beskytte huden mot miljøstressorer som bidrar til at huden vår eldes og skades, slik som forurensninger og UV-stråling.

Hyaluronsyre er en kraftig antioksidant

Hyaluronsyre er også en kraftig antioksidant, noe som betyr at den kan bidra til å nøytralisere frie radikaler i huden. 

Frie radikaler er ustabile molekyler som kan skade celler og bidra til aldringsprosessen.  Ved å nøytralisere disse frie radikalene, kan hyaluronsyre bidra til å beskytte huden mot skade og fremmer et mer ungdommelig utseende.

Alt i alt er hyaluronsyre en utmerket ingrediens fro å fremme hudhelse og skjønnhet.  Evnen til å beholde fuktighet, støtte hudens barrierefunksjon, nøytralisere frie radikaler og fremme produksjonen av kollagen gjør den til et verdifullt tillegg til enhver hudpleierutine.

Fakta om HOHDE Natural Peptide Serum

HOHDE Natural Peptide Serum er et avansert ansiktsserum som inneholder hyauronsyre.  I tillegg inneholder den spesielle peptider som fungerer som hudens naturlige byggeklosser og dermed støtter hudens naturlige gjenopprettingsprosess.  Disse peptidene beroliger også rødhet i huden, gjør huden friskere og fremmer hudens fornyelsesprosess.

HOHDE Natural Peptide Serum inneholder også ekstrakt fra persille, som har et høyt innhold av vitamin C, K, antioksidanter og betakaroten.   Dette ekstraktet gjør hudtonen klarere og er med på å minimere pigmentflekker i huden.

HOHDE Natural Peptide Serum er økologisk, vegansk, egner seg for alle hudtyper og er ikke testet på dyr.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Peptide Serum

Nå halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 (gratis frakt!)


Les også denne:

Solbrent hud? – Slik tar du vare på den – HOHDE