Skjem bort og plei dine føtter!

Skjem bort og plei dine føtter med HOHDE Herbal Foot cream og HOHDE Herbal Relax Cream.

Føttene våre bør tas vare på hver dag, siden du skal bruke de – i gjennomsnitt – til å gå rundt hele kloden fire ganger i løpet livet!

HOHDE Fotkrem vil gi deg en skånsom omsorg for dine føtter.  Den mykgjør dine føtter, støtter og fremmer blodsirkulasjon og gjør dem behagelige, friske og myke.

Reduserer hovne, trette ben og føtter

Dens effektivitet kommer fra planteoljer, og nordiske organiske urter som plantago og ryllik. Organisk ekstrakt fra hestekastanje har tradisjonelt har blitt brukt til å ta vare sirkulasjonen, og redusere hovne legger og føtter.

Reduserer fotsvette

De essensielle oljene fra plantene vitaliserer: rosmarin og peppermynte frisker opp. Salvie og tea tree er lett desinfiserer og forhindrer svette på føttene. Dette mens sypress og lavendel er beroligende.

Hvis føttene dine er slitne, litt trælete og med sprekker, må du bruke en sjenerøs mengde krem. Gjerne etter et bad eller en dusj på kvelden. 

Bruk bambussokker mens du sover. Dette vil gi økt effekt av behandlingen for tørre og trælete føtter, da mikrober ikke trives i bambusmateriale.

Gjør dette om du har ekstra hovne ben

Om dine føtter og ben har en tendens til å bli ekstra hovne, prøv blande like deler med Herbal Relax Cream og HOHDE Herbal Foot Cream.  

Sammen vil disse to produktene gi en umiddelbar rask lindring.  Det vil dempe og redusere hovne ben effektivt.

Blandingen vil kjøle og få dine føtter og ben til å slappe bedre av, samtidig som at huden på dine legger og føtter blir myke som silke!

HOHDE Herbal Relax Cream er for øvrig en nydelig krem som hjelper til å avspenne musklene i kroppen, spesielt nakke, skuldre og rygg.  

Den kan også bidra til å redusere lette menstruasjonssmerter og lette hodepiner da den virker svakt smertestillende. 

Skulle du ha en plagsom lett hodepine, prøv massere litt Relax Cream på nakke og hode (spesielt der det merkes best).

Så, skjem bort og plei dine føtter med HOHDE Fotkrem og HOHDE Relax Crea nå. Dine føtter vil elske det – og du vil ikke angre.!


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Herbal Foot cream

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!


Kanskje du vil lese mer?

Husk å ta vare på føttene – Fotkrem
Lindrer ømme muskler naturlig og effektivt