Forskjellen mellom ansiktsolje og ansiktskrem

Hva er rett for deg?

Forskjellen mellom ansiktsolje og ansiktskrem er stor.  Noen sverger til ansiktsolje, mens andre liker ansiktskremer bedre.  

Men hvordan kan du vite hvilken som er rett for deg og din hud, eller burde du bruke begge?

I utgangspunktet kan du selv velge din daglige pleiende og beskyttende hudpleieprodukt ved å prøve begge deler, og så erfare selv hva du føler når du bruker det. 

Forskjellen mellom ansiktsolje og ansiktskrem ønsker vi fortelle deg noen få ting om, slik at du kan dra nytte av begge om nødvendig.

Ansiktsoljer er fetere

Ansiktsoljer består nesten kun av oljer, der av navnet. Ansiktskremer derimot er en blanding (emulsjon) som inneholder både vann- og oljebaserte ingredienser.

Ansiktsoljer kan også inneholde vannholdige ingredienser, som for eksempel planteekstrakter. Dog er vanligvis mengden veldig liten sammenlignet med olje.

Ansiktsoljer inneholder ikke emulgatorer som gjør vannholdige og oljeholdige til en homogen blanding, slik som ansiktskremer.

Siden ansiktsoljer inneholder mer fett, hindrer de fuktighetstap mer effektivt enn ansiktskremer. Dog – ansiktsoljer inneholder mindre fuktighetsgivende ingredienser.

Om du ønsker eller har behov for å bruke begge typer, påfør alltid ansiktsolje sist.

En fet hud kan ha nytte av ansiktsolje

Hvis du har en fet hud, eller om den har en tendens til å bi fet, så kan dette faktisk skyldes en forstyrrelse i hudens fettbalanse.  Mange med fet hud bruker for lette og for tørre produkter, noe som jo er forståelig. Mange har ikke lyst til å smøre en ansiktsolje på en allerede fet hud

Likevel kan ansiktsolje faktisk bidra til å gjenopprette hudens fettbalanse og dermed redusere en overdreven fettproduksjon i huden.

Skulle du være plaget med fet hud, spray på et ansiktsvann som HOHDE Herbal Facial toner.  Legg så umiddelbart på et tynt lag med HOHDE Facial Oil.

Dette forteller huden din at den har nok beskyttende fettlag, så den ikke trenger produsere ekstra talg og fett.

Om vinteren så anbefaler vi at du bruker HOHDE Natural Peptide Serum før du legger ansiktsolje over. Dette gir huden din en sårt tiltrengt hydrering og fukt.

Tørr hud – du trenger fuktighet om sommeren og beskyttelse om vinteren

Hvis du generelt har en tørr hud med små porer, så vil HOHDE Natural Facial Cream gi næring og pleie, og vil være tilstrekkelig om sommeren.

Om vinteren vil dog en ansiktskrem alene være nok.  Huden din vil også måtte trenge en ansiktsolje.

Du kan gjerne blande noen dråper med HOHDE Facial Oil med HOHDE Natural Facial Cream.  Du kan også bruke ansiktsolje over ansiktskremen for å holde på fuktigheten i huden din.

Husk – bruk alltid fuktighetsgivende hudpleieprodukter.  Om vinteren anbefales det at du bruker HOHDE Natural Peptide Serum og HOHDE Herbal Facial toner.

Ansiktsolje er perfekt til ansiktsmassasje

Om du ønsker å gi deg selv en ansiktsmassasje eller en gua sha ansiktsbehandling, trenger du olje slik at fingrene eller gua sha verktøy du velger bruke glir jevnt på huden.

Dette sikrer også at massasjen behandler hud og ansiktsvev på en riktig måte, og at trykket mot huden ikke blir for tøft og sterkt.

Fuktighetskremer fungerer ikke på samme måte som ansiktsoljer, så ta på olje før du starter massasjen eller gua sha ansiktsbehandlingen.


Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!