Lindrer ømme muskler naturlig og effektivt

HOHDE Herbal Relax Cream lindrer ømme muskler naturlig og effektivt. Kremen er lindrende ved ømme og stive muskler.   Den inneholder effektive planteekstrakter og planteoljer som også varmer og hjelper musklene til å slappe av.  

Du kan bruke til å lindre ømme og stive muskler på mange områder:

  • Spente og vonde muskler i nakke og skuldre (reduserer også lett hodepine forårsaket av slike spenninger)
  • Voksesmerter
  • Ømme og stive ledd
  • Overanstrengte muskler
  • Hovne ben
  • Lette muskelkramper
  • Redusere lette menstruasjonssmerter og kramper

Hva inneholder så denne mirakelkremen?

Oljen fra berglyng (også kjent som Wintergreen), er spesiell siden den består nesten utelukkende av et molekyl, metylsalicylat. Den har en søtlig lukt og brukes i mange medisinske salver for å lindre ømme og stive muskler.

Oljen fra berglyng er en essensiell ingrediens i HOHDE Herbal Relax Cream siden den aktiverer og øker blodgjennomstrømningen i huden.  Den varmer musklene og huden, og reduserer effektivt spenninger og stive muskler. 

I tillegg til at den behandler muskelspenninger og lette kramper, kan du også bruke HOHDE Herbal Relax Cream for å lindre lett hodepine, lette menstruasjonssmerter og hovne, trette ben.

Essensielle oljer fra peppermynte og timian hjelper også mot muskelspenninger. De kan også hjelpe dine luftveier ved irriterende hoste.

Om du har problemer med irriterende hoste, prøv å massere kremen på brystet.  Det kan hjelpe deg puste bedre.  Dessuten lindrer peppermynte lette hodepiner.

Mjødurt er en verdsatt urt som tradisjonelt brukes til å smøre på stive og ømme muskler. Ryllik og Johannesurt hjelper musklene til å slappe bedre av, og stimulerer sirkulasjonen.

Smalkjempe er en annen plante som demper hevninger ved ømme muskler og øker sårheling.  Smalkjempe er også en antioksidant, og hjelper med å avkjøle huden og reduserer irritasjoner på hud.

HOHDE Herbal Relax Cream er derfor et effektivt middel som lindrer ømme muskler helt naturlig og effektivt, og er godt for en rekke forskjellige ulike


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Herbal Relax Cream

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!

HOHDE_relaxvoide_75ml_cutout_grey