Graviditet og hudpleie

Graviditet og hudpleie er ikke alltid så enkelt. Dette er våre råd om hva bør du ta hensyn til for deg som er gravid eller ammer.

Under graviditet og ammeperioden går huden gjennom ulike forandringer. Siden dette er spesielt sensitive tider og du trenger gunstige forhold for å opprettholde både din og babyens helse, anbefaler vi at du bruker kosmetiske hudpleieprodukter som er så naturlige, skånsomme og rene som mulig.

Hold huden din myk og elastisk

Siden huden på magen og brystene strekker seg under graviditeten, kan regelmessig hudmassasje være lurt.  Start så tidlig som mulig, og masser huden med rene planteoljer.   Både olivenolje og kokosolje anbefales.

Behandle hormonell akne med milde produkter

Det er helt normalt at huden vår reagerer på hormonelle endringer som skjer i kroppen.   Noen ganger kan disse endringene føre til synlige urenheter på huden i ansiktet.

Vi anbefaler at du behandler ansiktet med skånsomme og naturlige produkter.   Rens huden med en blanding av HOHDE Natural Cleansing Emulsion og HOHDE NATURAL Exfoliating Mask.  Dette gir en dyptrensende behandling.

Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Cleansing Emulsion, nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!

I tillegg anbefaler vi at du bruker HOHDE Natural Exfoliating Mask en gang i uken.  La den virke på huden i ansiktet i 15 minutter før du skyller forsiktig av med vann.

Graviditet og hudpleie: Reduser belastningen fra kjemikalier

Kjemikaler som påføres hud og hår, opptas også i kroppen.   Dette kan over tid være uheldig både for deg, og spesielt barnet ditt i denne tidlige fasen av livet.

Derfor er det viktig å redusere seg selv og barnet for eksponering av kjemikalier når du er gravid eller ammer.

Vi anbefaler å velge økologisk mat, naturlige rengjøringsmidler (natron og eddik kan kjempe deg med de fleste rengjøringsutfordringer!), samt naturlig og økologiske hudpleieprodukter.

I tillegg er det å anbefale at du dropper å farge håret under graviditet og amming.

Når du bruker naturlig hudpleie og næringsrike planteoljer i din daglige hudpleierutine, vil du og babyen din bli mindre eksponert for unødvendige, skadelige og hormonforstyrrende kjemikalier.

Dette var våre råd om graviditet og hudpleie.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Exfoliating Face Mask

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!


Gravid og hovne ben? Da bør du lese denne artikkelen: Skjem bort og plei dine føtter!