Eksfolier sensitiv hud med fruktensymer

Eksfolier sensitiv hud med fruktensymer. Det er hva HOHDE Natural Exfoliating Mask kan tilby.

Perfekt for deg med sensitiv og sart hud.

Denne ansiktsmasken eksfolierer huden på en skånsom måte ved hjelp av naturlige enzymer fra papaya. Døde hudceller fjernes forsiktig, samtidig frisker den opp og fornyer huden.

Dette gjør det til det perfekte valget for deg med sensitiv hud. Den eksfolierer forsiktig, og gir huden din en dyp rens uten at den etterlater huden tørr. Huden blir frisk og skinnende.

Sammensetningen av virkestoffer gjør den perfekt for tørr, delikat og atopisk hud. Enzymatisk eksfoliering for sensitiv hud passer derfor alle.

La huden gløde med ekstrakter fra frukt

Den eksfolierende masken inneholder ingredienser som roer, mykgjør og beskytter huden din.

Den eksfolierende ingrediensen papain, kommer fra papaya. Papaya har et høyt innhold av vitaminer, og enzymet papain.  Papain eksfolierer overflaten av huden på en skånsom måte.  Den fornyer og øker blodsirkulasjonen i huden.  

I tillegg inneholder masken blåbær-ekstrakt.  Blåbær er virkelig en ”supermat” som gir huden naturlig beskyttelse fra antioksidanter.

Sheasmør pleier en trett hud og bjørkesukkeret xylitol både mykgjør og fukter huden effektivt. I tillegg inneholder den vann fra roseblomter, som beskytter huden.  Produktet har en behagelig naturlig duft.

Eksfolier sensitiv hud med fruktensymer: Slik gjør du

Påfør skrubben på renset og ren hud, slik du vil bruke en maske, og la den sitte på i omtrent fem minutter.  Skyll av med vann.  HOHDE Natural Exfoliating Mask kan med fordel brukes en gang i uken, eller når huden virker sliten og grå.

Bruk den gjerne etter en varm dusj når hudens porer har åpnet seg og huden er godt renset.

For veldig sensitiv og sart hud holder det med å eksfoliere en gang annen hver uke.

HOHDE – ren naturkosmetikk fra Norden

Alle råvarer og produksjonen av HOHDE-produktene tilfredsstiller og gjøres etter de europeiske retningslinjer for naturkosmetikk. Produktet er ikke testet på dyr og inneholder ikke ingredienser utvunnet fra dyr.  Produsert i Norden, naturlig, vegansk og GMO-fritt.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Exfoliating Mask

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!


Om du har sensitiv hud – se denne:

En skånsom duo for en naturlig vakker hud – HOHDE