HOHDE Natural Serum -elskes av nordiske kvinner

HOHDE Natural Peptide Serum elskes av nordiske kvinner, og den høyt elskede hyaluronsyren er på alles lepper. Men vet du hva det er og hvorfor det regnes som et av de mest effektive ingredienser som brukes i skjønnhetsprodukter?

Vår hyaluronsyre i HOHDE Natural Peptide Serum er utvunnet fra planter og produsert gjennom fermentering.  Den kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann.

Huden vår produserer naturlig hyaluronsyre, som er en viktig komponent i den ekstracellulære matrisen, som er et nettverk av fiberdannende proteiner og sukkerstoffer i vevet rundt cellene

Hyaluronsyre er også helt essensielt for å holde på fuktigheten i huden. Dette naturlige sukkerstoffet binder mer vann i huden enn noe annet kjent stoff. Dens evne til å oppfriske hudens fuktighet er derfor helt unik.

Hyaluronsyren i HOHDE Natural Peptide Serum gir umiddelbar fuktighet til huden din, og den forbedrer også opptak og utnyttelse av andre aktive ingredienser i serumet.

Når du bruker den regelmessig, hjelper serumet huden med å opprettholde hudens fuktighetsbalansen og forhindrer ulike problemer forårsaket av dehydrering, slik som for eksempel fine linjer.

Kanskje dette er grunnene til at dette serumet har blitt så populært over hele verden.

Derfor bør du velge HOHDE Natural Peptide Serum

💧 Glatter ut, balanserer og beroliger huden

💧 Passer alle typer sensitiv hud i ansikt og hals

💧 Du vil raskt legge merke til at serumet minimerer forekomsten av fine linjer og effektivt fukter selv ekstra tørr hud

💧 Binder fuktighet inn i huden og gir synlige resultater

💧 Forbedrer absorpsjonen av ansiktskremens aktive ingredienser

💧 Passer for alle hudtyper, uansett fet eller tørr hud


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Peptide Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!