Solbrent hud? – Slik tar du vare på den

Solbrent hud er nesten ikke til å unngå nå som sommeren er her – vi nordboere bare elsker solen når den endelig har kommet og varmer oss godt.

Sollys er gunstig for oss på så mange måter, men som med alt – for mye av det gode er heller ikke bra.  En solbrent hud er derfor ofte resultatet om vi har kost oss litt for mye i solen.

Solbrent hud trenger masse fukt

En solbrent hud trenger masse fukt og hydrering, både fra innsiden og utsiden.  I tillegg trenger den tilstrekkelig med antioksidanter for å hele og gjenopprette sin funksjon.

Her er våre råd for å ta vare på en solbrent hud:

Gi huden hydrering og fukt

Bruk vår ansiktsvann HOHDE Herbal Ansiktsvann på solbrente områder og påfør HOHDE Natural Peptidserum over. Du kan med fordel ta på to lag med Ansiktsvann og Serum. Dette tilfører hydrering og gir ekstra fukt til en solbrent hud som trenger masse fukt og pleie.

Vårt ansiktsvann er økologisk og alkoholfri. Den inneholder ingen kunstige dufter eller parfyme, kun frisk duft av rosevann.

Den passer alle hudtyper og vil virke beroligende og gi nytt liv til huden. Med marikåpe, smalkjempe, rødkløver og aloe vera fornyer den hudceller og gjør huden mer elastisk.

Om du skulle ha en aloe vera plante hjemme, ta gjerne et blad og press ut litt safter fra denne mirakelplanten og smør over de solbrente områdene.   Dette vil gi ytterligere ekstra ro og hydrering til huden.

BESTILL HOHDE Herbal Ansiktsvann

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)

Behandle og revitaliser huden forsiktig

Etter at du har påført HOHDE Herbal Ansiktsvann og HOHDE Natural Peptidserum på huden, legger du på et lag med en nærende ansiktskrem.

Du kan også med fordel blande HOHDE Natural Ansiktskrem med noen få dråper vår fantastiske Ansiktsolje. Bland det ut i håndflaten før du smører forsiktig over huden.

HOHDE Natural Ansiktskrem gir huden næring, tilfører fukt og gir en beskyttelse som varer hele dagen. Perfekt som både dag- og nattkrem og egnet til alle typer hud.

Den inneholder blant annet peptider, som støtter hudens fornyelsesprosess, noe som er viktig skulle man bli solbrent. I tillegg har den de viktige antioksidantene Vitamin C og E som vil være med på å danne frisk, ny hud og beskytter.

BESTILL HOHDE Natural Ansiktskrem

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)

Vår nærende HOHDE Natural Ansiktskrem hindrer fuktighetstap og vil i tillegg mykgjøre og beskytte solskadet hud.

Dette er en ansiktsolje med blant annet Jojoba-, aprikoskjerne- og mandelolje. Den gir huden din alle de umettede fettsyrene, antioksidantene, naturlige sporstoffene og vitaminene den trenger.

Hohde Ansiktsolje trekker seg raskt inn i huden og gjør den frisk og myk som fløyel uten å bli fet.

Ved å gjøre denne rutinen sikrer at huden din får det den trenger for å gjenopprette og friske opp etter en solbrenthet.

BESTILL HOHDE Facial Oil

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)

Styrk hudens forsvar fra innsiden

Først og fremst:  Drikk rikelig med vann!  Spis masse mat som for eksempel agurk og vannmelon, slik at du sikrer at kroppen og huden din får nok hydrering og fukt fra innsiden.  

Det er heller ikke feil å øke inntaket av bær, frukt og grønnsaker – alle rik på antioksidanter som er godt for huden din.

Ha en fortreffelig god sommer !