Tabletter med hyaluron reduserer rynker og tørr hud

Tabletter med hyaluron reduserer rynker og tørr hud på bare 12 uker, viser et nytt publisert studie.

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende sukkerstoff som vi alle har i kroppen vår.  Dessverre reduseres nivåene etter hvert som vi blir eldre.  Det er en veldig viktig del av vårt bindevev og finnes spesielt i hud, leddvæsken og i våre blodårer.  Den gradvise reduksjon av hyaluronsyre i kroppen vår bidrar til mer dannelse av rynker og mindre bevegelige ledd.

Tabletter med hyaluron ga rask effekt

Hyaluronsyre har blitt en populær ingrediens i en rekke hudpleieprodukter, da den binder enorme mengder fukt.   Dette er med på å gi en glattere og mer elastisk hud med mindre linjer og rynker.

Nå viser studier at hyaluronsyre på kun 120 mg daglig som tabletter gir en god effekt på huden vår, fra innsiden.

I den nylige publiserte studien deltok 40 personer i alderen 35 – 64 år.  Undersøkelsen fulgte full vitensskapelig standard og var både randomisert og kontrollert med placebo.

Mindre rynker og tørr hud

Etter bare 12 uker hadde gruppen som fikk hyaluronsyre en markant bedre hud, sammenlignet med de som fikk placebo (uaktivt narrestoff).

  Huden hos de som fikk hyaluronsyre var mer elastisk, hadde en langt bedre fuktighetsbalanse og tydelige forbedringer av rynker.

Dette indikerer at et daglig kosttilskudd med hyaluronsyre gir mindre rynker og gir en bedre og mer elasktisk hud, uttaler forskerne.

Dette er HOHDE PLUS med hyaluron

HOHDE Plus er tabletter med hyaluron. Hver døgndose på 2 tabletter gir deg hele 150 mg hyaluron.

I tillegg inneholder HOHDE PLUS hudmineralet MSM, tindvedekstrakt, vitamin C som er bra for hudens collagen, vitamin B2, vitamin E, jod og skjønnhetsvitaminet biotin.

Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Plus

Nå til halvpris for 2 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!