Naturlig øyekrem for sensitive hudområder

En helt naturlig øyekrem som alle kan bruke er ikke alltid lett finne.

Daglig stress og tretthet vises først rundt våre øyne.  Det er derfor viktig med en god, naturlig øyekrem som pleier disse veldig fine hudområdene.

Den utfordrende huden rundt våre øyne våre trenger derfor sine egne spesielle produkter.  HOHDE Eye Contour Cream  er spesielt utviklet for disse områdene som har tynn og sensitiv hud.

HOHDE Eye Contour Cream er en naturlig øyekrem for sensitive hudområder, og passer alle – uansett alder.

Med fornyende peptider

Øyekremen inneholder naturlige peptider som både fukter og pleier.  Disse peptidene er små proteinmolekyler som lett trenger inn i huden.  Her bidrar de til å støtte hudens cellefornyingsprosess.

Naturlig øyekrem med hyaluronsyre

Kremen inneholder også hyaluronsyre som binder fukt opp til hele 1000 ganger sin egen vekt.  

Hyaluronsyre glatter dermed ut fine linjer, og vil fylle ut områdene rundt øynene.   Det er viktig huske at hyaluronsyre ikke er en syre.

Hyaluronsyre er et sukkerstoff som naturlig finnes i huden vår, men nivåene minsker med alderen. Derfor vil du ved å tilføre huden hyaluronsyre oppleve en glattere og mer spenstig hud, med mindre fine linjer.

Sunn og frisk hud

Øyekremen inneholder også frisk rosevann som pleier huden, og naturlige antioksidanter som beskytter huden.  Kremen har en mild og behagelig lukt.

Husk – en hud som tas vare på, både ser og føles sunn og frisk ut!

Om HOHDE-produktene

Alle råvarer og all produksjon av HOHDE-serien tilfredsstiller og gjøres etter de europeiske retningslinjer for naturkosmetikk.   Ingen av produktene testes på dyr.  De inneholder heller ikke ingredienser utvunnet fra dyr.   Serien produseres i Norden, og den er helt naturlig, vegansk og GMO-fritt.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Øyekrem

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!