Superingredienser for en vakker hud

Superingredienser for en vakker hud får du med produkter fra HOHDE.

HOHDE Naturlig hudpleie er en serie hudpleieprodukter for kvinner i alle aldre.  Produktene er utviklet ved å kombinere moderne vitenskapelig forskning med årelang erfaring og tradisjonell kunnskap om plantestoffer, vitaminer og naturlige kaldpressede oljer.

Hvert produkt inneholder nøye utvalgte og unike råvarer – for å best tjene din hud og ditt velvære.

Superingredienser for en vakker hud

Noen av superingrediensene som vi bruker i våre produkter er:

💧Peptider (hydrolysert risprotein)

Denne mirakelingrediensen både støtter og styrker hudens forsvarsmekanismer.  Den er spesielt viktig for oss som bor her i nord, sommer, høst, vinter og vår.   Når det blåser mye ute, kan luften bli veldig tørr.  Det samme skjer ved ekstra varm luft innendørs om høst, vinter og vår.

Huden vår utsettes for store temperaturforskjeller gjennom dagen og årstidene, hele året.

Slike ytre stressfaktorer kan gjøre huden vår rød, men peptider er løsningen på dette!   Peptider bidrar til å lindre rødhet i huden. 

De støtter også hudens naturlige fornyelsesprosesser.  Finnes det en bedre kombinasjon enn beskytte, tone og berolige huden – alt fra bare en ingrediens?

💧Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er hudens superhelt!  Dens effektivitet kommer fra dens utrolige evne til å binde og holde på vann og fuktighet. 

HOHDE’s naturlige hudpleieprodukter inneholder plantebasert hyaluronsyre som produseres ved hjelp av fermentering. 

Huden vår produserer også hyaluronsyre, som er den viktigste faktoren for å vareta hudens naturlige fuktighet, spenst og glød.   

Faktisk er hyaluronsyrens fuktighetsgivende og utfyllende effekt selve hemmeligheten bak mange friske, spenstige ansikter som gløder og skinner med sunn og frisk hud.

Hohde Peptide Serum inneholder både peptider og plantebasert hyaluronsyre.  

Bruker du dette produktet regelmessig får huden din god beskyttelse og du kan føle at huden din er mer komfortabel – noe den absolutt fortjener!

Du vil også oppleve at fine linjer og rynker jevnes og blir mindre synlig.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Peptide Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!