Naturlig hudpleie gir blendende naturlig skjønnhet

Naturlig hudpleie gir blendende naturlig skjønnhet. Her er noen av grunnene til hvorfor du bør velge naturlig hudpleie og kosmetikk

♡ En grunn er dens påvirkning på miljøet. Produksjon av naturlig kosmetikk tar ikke bare hensyn til karbonavtrykket og effekten av produksjonen. Det tar også hensyn til hva som skjer med produktet etter bruk.

♡ Råvarene som brukes i naturkosmetikk er primært plantebaserte og kommer ikke fra for eksempel petroleumsdestillater. Råvarene brytes også ned og går tilbake til naturen, og de forblir ikke i mennesker eller i mikroorganismer.

♡ Naturkosmetikk av høy kvalitet favoriserer mer bærekraftige jordbruksmetoder, som økologisk landbruk, og ingrediensene inkluderer for eksempel kaldpressede oljer som nærer og pleier huden mye mer effektivt enn raffinerte oljer.

♡ Å bruke naturkosmetiske produkter er et klokt valg med tanke på din huds sunnhet og helse, siden huden vår er bedre i stand til å utnytte plantebaserte ingredienser enn syntetiske tilsetningsstoffer slik som for eksempel silikon. Silikon lager en steril film på huden, noe som forhindrer tap av fuktighet, men silikon støtter ikke hudens cellefornyelse eller funksjonen til gunstige mikrober på huden, det gjør derimot planteoljer.

HOHDE – naturlig hudpleie gir blendende naturlig skjønnhet!

HOHDE Natural består av disse produktene (klikk på produktnavn for å lære mer):

HOHDE Peptide Serum – ansiktsserumet med hyaluronsyre og peptider som jevner ut, strammer opp og balanserer og beroliger sensitiv hud. Glatter ut fine linjer og motvirker tørr hud.

HOHDE 24h Facial Cream – ansiktskremen som gir huden næring og som trekker godt inn i hudcellene. Perfekt dag- og nattkrem.

HOHDE Eye Contour Cream – som er skapt for å nære og fukte den krevende huden rundt øynene. Reduserer hovenhet, retter fine linjer og reduserer stress i øyeområdene.

HOHDE Natural Cleansing Emulsion – rensekremen som ikke tørker ut huden og som passer alle hudtyper

HOHDE Exfoliating Mask – eksfolier med fruktenzymer. Fjerner døde hudceller, fornyer og frisker opp huden. Perfekt til sensitiv hud