Hudens perfekte kombinasjon som utfyller hverandre

Hudens perfekte kombinasjon som utfyller hverandre:

Serum og ansiktskrem utgjør selve hjørnesteinen i en god fuktighetsgivende hudpleierutine. HOHDE fuktighetsrutine inneholder det dermatologisk testede HOHDE Peptide Serum og HOHDE Natural Facial Cream

Sammen gir de huden beskyttelse mot skiftende vær under sesongmessige endringer uten at huden mister sin glød eller fuktighet. Serumet inneholder hyaluronsyre, som gir umiddelbar fuktighet til huden, og ansiktskremen beskytter og gir langvarig fuktighet. 

Den fungerer som det siste trinnet i rutinen og etterlater huden silkemyk og behagelig.

Fukter og gir næring

Du vil merke effekten av denne kombinasjonen med HOHDE Natural Serum og HOHDE Natural Facial Cream i huden din med en gang.

I tillegg til den vannbindende og oppstrammende hyaluronsyren inneholder serumet persilleekstrakt som lysner huden og reduserer pigmentforandringer.

Både Serum og HOHDE Natural Facial Cream inneholder peptider som støtter hudens naturlige fornyelsesprosesser. Ansiktskrem utfyller serumets effekt med dens nærende hvetekimsolje og olivenolje.

Naturlig Vitamin E fra planteoljer er også en viktig skjønnhetsingrediens som effektivt beskytter huden. Ansiktskremen inneholder vitamin C, som forsterker effekten av persilleekstraktet i serumet og demper pigmentflekker.  Den bidrar også til en normal kollagendannelse i huden.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Facial Cream

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!


Styrker sensitiv hud

Peptider utgjør et essensielt råmateriale i HOHDE Natural-produkter fordi de styrker sensitiv hud og hjelper den med å tåle miljøbelastninger, som værforandringer og forurensning.

Uansett hvilken hudtype du har, anbefaler vi å bruke alle HOHDE Natural-produkter i tilfelle du ønsker å maksimere resultatene: hydrering, beskyttelse, redusere pigmentflekker og fornyelse av huden.

Den fantastiske kombinasjonen, HOHDE Natural Serum og HOHDE Natural Facial Cream, utfyller hverandre og gir huden din både fuktighet, næring og beskyttelse.

Prøv hudens perfekte kombinasjon nå.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Peptide Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!