HOHDE Natural Vippeserum styrker øyenvippene

HOHDE Natural Vippeserum er en nyhet som styrker øyenvippene dine. Samtidig gir det dine øyenvipper pleie, volum, styrke og ekstra lengde!

HOHDE Vippeserum kan gi deg alt dette når du bruker det regelmessig. Dette vippeserum passer for deg som ønsker å styrke vippene. Den gir næring til øyenvippene, for tettere og kraftigere vipper. Gi deg selv en følelse av luksus og velvære og det lille ekstra.

Det er med stor glede og med stolthet vi nå kan presentere resultatet av vårt harde arbeid – det nyeste tilskuddet til vår produktserie HOHDE, nemlig HOHDE Natural Vippeserum!

Serumet inneholder spesielle peptider (pentapeptider) som vil gjøre vippene dine lengre og bidrar til at vippene holder seg vakre og fyldige over tid.

Xylitol pleier og fukter vippene og styrker dermed de fine og skjøre hårene. Hyaluronsyre binder vann og bidrar til at de andre ingrediensene absorberes bedre.

Gi deg selv en følelse av luksus og velvære og det lille ekstra.

Drømmer du om en måte å få lengre og fyldigere vipper med langvarige effekter enkelt og trygt? HOHDE Natural Vippeserum er et produkt som gjør vippene lengre, pleier dem og gjør dem fyldigere når det brukes regelmessig.

Vippeserumet promoterer ikke kun vekts av øyenvipper, men også øyenbryn. Serumet gjør dem også tykkere, og som et resultat av dette også mørkere. Effektene av dette serumet har overbevist våre kunder. Mange har til og med gitt opp å bruke mascara.

Slik bruker du HOHDE Natural Vippeserum

Bruk serumet regelmessig, påfør på de øvre vippene – og hvis du vil på øyenbrynene. Produktet er oftalmologisk testet under tilsyn av en øyelege og er derfor også egnet for deg med sensitive øyne. HOHDE Natural Vippeseruminneholder ikke oljer. Produktet kan trygt brukes på vipper sammen med extensions.

Produktet er plantebasert og ikke testet på dyr.

HOHDE – ren naturkosmetikk fra Norden

Alle råvarer og produksjonen av HOHDE-produktene tilfredsstiller og gjøres etter de europeiske retningslinjer for naturkosmetikk. Produktet er ikke testet på dyr og inneholder ikke ingredienser utvunnet fra dyr.  Produsert i Norden, naturlig, plantebasert og GMO-fritt.


Prøv HOHDE Natural Vippeserum nå
2 stk. for kun kr. 349,- (normalpris kr. 699,-)
Kun kr. 174,50 per stk!


Se også denne: Hudens perfekte kombinasjon som utfyller hverandre