Forny huden med peptider

Forny huden med peptider fra ris med den nye HOHDE Natural Peptidserum.

Naturlige peptider er små proteiner som er med på å opprettholde en ungdommelig, glattere og mykere hud.   

De beskytter også hudens eget collagen, noe som gir bedre effekt en å tilføre collagen.

Rispeptider som du nå får i den nye HOHDE Natural Peptidserum har den egenskapen at de støtter og stimulerer fornyelsesprosessen av hudcellene våre.  

Elastin holder huden myk og elastisk 

Etter hvert som vi blir eldre, reduseres kroppens evne til å danne collagen og elastin, to proteiner som er viktig for hudens spenst, elastisitet og ungdommelighet.

Elastin finner vi i det mellomste hudlaget som kalles dermis, det er laget av hud som vi finner rett under overhuden og som også kalles for lærhuden. 

Som navnet tilsier, er elastin ansvarlig for hudens elastisitet og mykhet.  Uten nok elastin vil huden ha problemer med å trekke seg sammen.

Elastin reduseres med alderen

Som med alt annet, reduseres kroppens evne til å produsere elastin etter hvert som vi blir eldre.  Resultatet er at hudens evne til å beholde sin elastisitet og spenst reduseres.  Gradvis blir huden slappere.  En slapp og mer rynkete hud er dermed resultatet.  

Peptider øker produksjon av elastin

Det fine med peptidene du finner i dette nye serumet fra HOHDE er at de øker produksjonen av elastin i huden, og reduserer de ensymer som bryter ned elastin.

Forny huden med peptider med daglig bruk av HOHDE Natural Peptidserum. Dette vil dermed bremse hudens aldringstegn. Huden vil igjen beholde sin spenst, glød og vitalitet.

Det anbefales at man bruker HOHDE Natural Peptidserum hver morgen og kveld, før du legger på ansiktskrem

Passer for alle aldre og alle hudtyper.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Peptidserum

Nå til halvpris for 6 mnd forbruk

Kun kr. 149,75 per tube!