Slik tar du vare på huden i høstværet

Nå som sommeren har blitt til høst, og høst går mot vinter – er det viktig ta ekstra godt vare på huden, slik at den er forberedt på kald og mer innetid med tørrere luft. På kalde høstdager krever huden din en fyldigere og rikere hudpleie for å holde på fuktighet, spenst og den naturlige gløden.  En god ide er å utfylle dine hudpleieprodukter med det du måtte trenge.  

Her er våre 5 enkle tips for å best ta vare på huden i høst.

Slik tar du vare på huden i høst

1 – Plei huden fra både innsiden og utsiden

På høsten bør du forberede huden for vinteren. Sørg for at huden din får tilstrekkelig med naturlig fukt og næring, slik at huden er forberedt på vinteren.

Vi anbefaler at du bruker HOHDE 24h Facial Cream som en daglig ansiktskrem.  Denne kremen har en beroligende effekt på huden og fukter gjennom hele dagen.

Inneholder blant annet deilig olivenolje og hvetekimsolje som gir en effektiv beskyttelse til huden, vitamin C og E – holder den huden din frisk og ung. Hudens naturlige pH-verdi beholdes med hjelp av melkesyre. Huden tørrer ikke ut, og den blir heller ikke for fet.

HOHDE Natural 24H Facial Cream får du nå her til halv pris.

Noe ganger trenger huden en ekstra boost og ekstra næring utover kun en ansiktskrem. Dette gjør du enkelt ved å blande inn noen få dråper med HOHDE Ansiktsolje i 24H Facial Cream. Dette vil gi huden din en effektivt boost og næring, og det vil gi deg en fyldig ansiktskrem som pleier huden.

På grunn av de verdifulle økologiske planteoljene og andre virkestoffene den inneholder, kan HOHDE-ansiktsoljen med god grunn kalles for eliten blant ansiktsoljer. 

Jojoba-, aprikosstein- og mandeloljen trekker seg inn i huden og gjør den myk som fløyel. Huden din blir litt etter litt friskere og sunnere, når den får alle de umettede fettsyrene og antioksidantiske naturlige sporstoffene og vitaminene den trenger.  

Ansiktsoljen inneholder også økologisk rose, og Ylang ylang som øker velværehormoner. Dufter godt av oppfriskende grapfruktsolje som i tillegg virker oppkvikkende på både hud og sinn.

Bruk ansiktsoljen når som helst alene, eller blandet i ansiktskremen. Du

Bruk ansiktsoljen når som helst, enten alene eller blandet i ansiktskremen. Du får HOHDE Ansiktsolje til spesialpris her.

Et godt og variert kosthold er viktig for å holde huden frisk, skinnende og frisk.  Ta gjerne ekstra tilskudd med produkter som inneholder rikelig med viktige omega-3-fettsyrer. 

Nå er også tiden inne til å starte med HOHDE Plus, et spesialutviklet næringstilskudd som inneholder viktige vitaminer, mineraler og hyaluronsyre som nærer og styrker ikke bare huden, men hele kroppen din.

Hyaluronsyren binder vann i huden, så den holder seg mer spenstig og fyldig. Den glatter ut fine linjer og gir mindre synlige rynker. Den inneholder også skjønnhetsmineralet MSM og kjerringrokk med silika. Du får også vitamin C som beskytter hudcellene mot stress og som bidrar til en normal dannelse av kollagen i huden.

En frisk og vakker hud trenger også B-vitaminer. Derfor inneholder HOHDE Næringstilskudd skjønnhetsvitaminet Biotin, Vitamin B2 og Niacin.

Det unike næringstilskuddet HOHDE Plus får du kun bestilt her.

2 – Rens og eksfolier forsiktig

Nå på høsten og før vinteren setter inn for alvor er det viktig at huden din beholder fuktigheten og ikke blir tørr.  Du bør derfor ikke eksfoliere ansiktshuden for ofte, eller bruke sterke eller skrubbende eksfolieringsprodukter.  

Sterke rensekremer eller eksfolierende produkter bør du bytte ut, til mildere og mer effektive produkter som ikke skader huden, slik som HOHDE Cleansing Emulsion.   Dette er en rensekrem som passer for alle hudtyper. Den tørrer ikke huden, og forstyrrer ikke hudens egen fuktighets- eller oljebalanse.

Nyheten HOHDE Cleansing Emulsion kan du nå få til halv pris her.

En sunn hud må kvitte seg med døde hudceller. HOHDE Exfoliating Mask fjerner forsiktig døde hudceller, den fornyer og frisker opp huden. Dette ved hjelp av naturlige enzymer.  Bruk av naturlige enzymer er mildere og bedre enn de som skrubber vekk døde hudceller. Dette er det perfekte valget for en sensitiv hud.

På høsten anbefaler vi at du eksfolierer og fjerner døde hudceller med den nye HOHDE Exfoliating Mask annenhver uke. Du kan raskt bestille den her.

3 – Øk mikrosirkulasjonen i huden med Jade Roller og ansiktsøvelser

En god blodsirkulasjon betyr sunnere og penere hud.  Næringsstoffer fraktes bedre til huden, og avfallsstoffer fraktes lettere vekk.   På høsten kan du godt bruke vår Jade Roller hver morgen og kveld.

Vi anbefaler at du bruker HOHDE Jade Roller daglig i 5-10 minutter.  Bruk den på ansiktet, hals og nakke. 

Bruk Jade Roller hver dag for friskere og vakrere hud. Du bestiller den her for kun kr. 199,-!

Etter å ha rengjort huden, bruk enten HOHDE HyaluronSerum eller HOHDE Ansiktsolje – før du bruker HOHDE Jade Roller.  Start fra midten av hals, nakke og ansikt, og rull oppover fra senter og utover og oppover mot hårfestet.  Ikke trykk for hardt. 

Den korte enden er perfekt for områdene rundt øynene.  Avslutt denne velværerutinen ved å rulle oppover fra mellom øyenbryn og forsiktig oppover mot håret.

Bestselgeren HOHDE HyaluronSerum, som tilfører fukt, glød og strammer opp huden får du her. Gjør som tusenvis av andre kvinner – opplev dens magiske effekt og bestill dette unike hudserumet nå.

4 – Tilfør fukt lag på lag

Om du ikke allerede bruker HOHDE HyaluronSerum, anbefaler vi at du starter nå.  Hyaluronsyre binder opp til 1000 ganger sin egen vekt i fukt.  Bruk den når som helst når huden trenger å få tilført ekstra fuktighet.  Serumet skal legges på før ansiktskrem. 

Når vinteren kommer, så kan du fukte huden din i lag med HyaluronSerum og HOHDE Facial Tonic. Påfør først huden et lag med HyaluronSerum og spray så på med Facial Tonic over.  Påfør så et nytt lag med serum, før du legger på ansiktskrem.  Du har nå lukket fukt inn i huden din!

Dette ansiktsvannet gir nytt liv til ansiktet, er vegansk, organisk og fri for alkohol, og passer derfor til alle hudtyper. Den bidrar til en mer elastisk hud og er lett ha med seg slik at du kan friske opp huden når du måtte ønske eller ha behov.

For ekstra glød og friskhet anbefales ansiktsvannet HOHDE Facial Tonic som du finner her.

5 – Ikke glem å skjemme bort hele kroppen

Nå som høsten er her, ikke glem resten av kroppen din heller.   Gjør det til en vane at du minst en gang i uken masserer inn HOHDE Kroppsolje.  Den inneholder planteoljer som trekker seg godt inn i huden, nærer hudcellene og gjør huden deilig myk og elastisk.  Når du masserer inn kroppsoljen bør du bruker bevegelser som går oppover mot hjertet.

Start med skuldre, hals og nakke og så tar du hender og armer.   Deretter masser kroppsoljen inn på føtter, ankler, legger og lår.  Til slutt masserer du seteparti, mage og rygg (så mye som du selv greier).

En slik enkel oljemassasje bidrar til at huden beholder sin elastisitet og mykhet.  Det aktiviserer også lymfesystemet og mikrosirkulasjon i hele kroppen.  Huden og kroppen din vil elske det!

Skjem bort deg selv litt – prøv den deilige HOHDE Kroppsolje nå

Om HOHDE naturlig hudpleie:

HOHDE – naturlig og økologisk hudpleie for kvinner i alle aldre

  • Dokumenterte ingredienser
  • Miljøvennlige plantebaserte tuber
  • Ikke testet på dyr
  • Miljøvennlig plantebasert emballasje
  • Passer alle hudtyper – også sensitiv hud
  • Dermatologisk testet
  • Gratis frakt