Hvordan skal en sunn hud føles ut?

Hvordan skal en sunn hud føles ut? Det er ikke alle forgitt vite eller føle det. Mange av oss har forskjellige utfordringer med huden. Det kan være at mange ikke helt vet hvordan sunn hud faktisk føles.

Mindfulness og andre øvelser som bidrar til å være tilstede fullt ut i øyeblikket utgjør en flott del av hudpleierutinen din.  Disse aktivitetene hjelper deg med å fokusere på hvordan huden din skal føles når den er i optimale forhold.

Huden din skal ikke føles stram etter rensing

Mange tror at badstue, såpe og harde skrubber er nøkkelen til ren hud. Likevel, når det kommer til pleie eller huden: ta hensyn til dens reelle behov. Ofte er mindre mer – eller faktisk en nødvendighet.

Vi anbefaler å bruke milde rensemidler uansett hvilken hudtype du har. Gjør deg derfor kjent med HOHDE Cleansing Emulsion som effektivt, men skånsomt fjerner smuss, svette og ekstra oljer fra huden, og etterlater huden din deilig myk.

Sunn hud skal ikke føles ru eller stram før du tilsetter ansiktskrem

Normale fuktighetskremer fikser sjelden tørr og ru hud, selv om vi ofte tror de er løsningen. Hvis huden din er tørr, ru og grov gjennom året, kan det være lurt å tenke på hva som er årsaken til det.

Du kan for eksempel spørre oss selv om kostholdet ditt inneholder tilstrekkelig med essensielle fettsyrer, mineraler og vitaminer. Eller eksfolierer du huden din for ofte? Er huden på kroppen din tørr andre steder, eller lider du av utslett?

Hvis huden din er ru, grov eller tørr, anbefaler vi å eksfoliere den bare annenhver uke. Pass på å bruke en skånsom peeling, for eksempel HOHDE Exfoliating Face Mask.  

Legg til gode kilder til omega-fettsyrer i kostholdet ditt. Du kan også prøve vår HOHDE Plus – et avansert næringstilskudd som inneholder et allsidig utvalg av vitaminer og mineraler samt fuktighetsgivende hyaluronsyre.

Bruk hydrerende og fuktighetsgivende hudpleieprodukter i ditt hudpleieprogram, og her bør HOHDE HyaluronSerum være førstevalget, da det binder store mengder fukt i huden. 

Du kan også lage en ansiktsmaske med HOHDE 24T Facial Cream iblandet 2-3 dråper HOHDE Ansiktsolje ​​et par ganger i uken.

Vi ønsker deg lykke til på veien til en frisk og sunn hud – hele tiden – hele året!