Problemhuden ble bra

Problemhuden ble bra, uttaler Tuija etter å ha brukt HOHDE HyaluronSerum kun en kort tid.

«Utfordringen min har vært at jeg har hatt veldig tørr hud i ansiktet, mens T-sonen min, altså pannen, nesen og haken min, lett har blitt vært fet og uren. Men så fant jeg dette fantastiske hudpleieproduktet fra HOHDE.»

Tuija merket raskt en bedring etter at hun startet med HOHDE HyaluronSerum.

Problemhuden ble bra

-Den urene huden ble raskt mye bedre straks jeg begynte med dette serumet. Kvisene ble fort mindre og færre, og huden på pannen og nesen fikk endelig nok fuktighet, slik at den kom i balanse.

-Jeg bruker dette serumet fra HOHDE hver morgen og hver kveld før jeg tar på ansiktskremen min. Den er lett å fordele utover, og bare noen få dråper er mer enn nok. Serumet påføres lett og jevnt, og den absorberes raskt.

Huden min føles frisk og pustende etterpå

Tuija

-Nå som vinteren er her og været er kaldt, trenger huden min enda mer fuktighet og pleie. Så aldri i livet om jeg slutter med dette fantastiske serumet nå som huden min har blitt så fin, smiler Tuija.

Perfekt hudpleie for meg

– HOHDE-produktene er økologisk hudpleie av høy kvalitet, produsert og utviklet i Norden. Den tar derfor høyde for de utfordringer vår hud har her nord.

At serien er sertifisert og testet fri for mikroplast, er GMO-fri og heller ikke testet på dyr er perfekt for meg og mine verdier.

Om HOHDE HyaluronSerum

HOHDE HyaluronSerum er et plantebasert serum som virker balanserende, beroligende og utjevnende på sensitiv hud på hals og ansikt. Den reduserer linjer, fukter og beskytter huden.

Serumet inneholder både hyaluronsyre og naturlige peptider som fungerer som hudens naturlige byggesteiner, og som støtter hudens cellefornyingsprosess. Disse peptidene styrker også huden, slik at den tåler utfordringer med vær og luft.