Tørr vinterhud? Slik behandler du den best

Tørr vinterhud, det er ofte ikke til å unngå.  Når årstidene forandrer seg opplever vi alle at huden vår endrer seg litt også.  Tørr hud med små porer er spesielt utsatt for vinterens tørre og kjølige luft.

Her er noen av våre beste råd mot tørr vinterhud:

Gi huden en skånsom rens

Om vinteren kan huden din føles stram og tørr på overflaten.  Selv om du noen ganger kan forbedre dette med fete kremer, så finnes løsningen kanskje overraskende nok et annet sted – bytt til en mer skånsom rensekrem!   

HOHDE Natural Cleansing Emulsion er en optimal renseemulsjon om vinteren.  Den fjerner urenheter og make-up uten at den tørrer ut huden din.   Med nærende olivenolje og andre naturlige ingredienser etterlater den huden deilig myk.  Den forstyrrer heller ikke hudens balanse. 

En skånsom og melkeaktig renseemulsjon er det perfekte vinterproduktet og hemmeligheten bak en myk, frisk og balansert hud.

Prøv Cleansing Emulsion nå til 50% rabatt

Kun kr. 174,50 (gratis frakt) for 3 måneders forbruk

Gi huden mer fukt!

Prøv HOHDE HyaluronSerum og Øyekrem for å skjemme bort og gi næring til vinterhuden.   Serumet inneholder plantebasert hyaluronsyre, som effektivt tilfører masse fukt og beroliger selv den mest delikate huden.  I tillegg inneholder HOHDE HyaluronSerum peptider som støtter hudens naturlige fornyelsesprosess.

HOHDE Øyekrem er utviklet for å gi fukt til den sensitive huden rundt øynene.  Dens beskyttende egenskaper kommer fra beroligende rosevann, naturlige antioksidanter og peptider, som er karakteristisk for HOHDE-produktene.

Prøv HOHDE Øyekrem nå til 50% rabatt

Kun kr. 174,50 (gratis frakt) for 3 måneders forbruk!

Ta vare på tørre hender

Har du tørre hender, lag deg gjerne en håndmaske med yoghurt og påfør en nærende håndkrem etterpå.  Tørr luft, hyppig håndvask og bruk av håndsprit gjør huden på hendene dine knusktørr. 

Får å få bukt med dette, lag en håndmaske basert på tyrkisk yoghurt:  Hell i tyrkisk yoghurt i en bolle og bland inn litt honning.  Fordel blandingen så over hendene dine, eller bare hold hendene dine i bollen med denne blandingen.  La denne håndmasken virke i omtrent 15 minutter før du skyller av med rent vann.  

Til slutt bruker du HOHDE Håndkrem på dine hender.  Dette sikrer at huden på dine hender blir deilig og glatt igjen!

Prøv HOHDE Håndkrem – 50% rabatt

3 måneders forbruk til kun kr. 174,50 og gratis frakt

Gi næring til huden fra innsiden og ut

Innen hudpleie er det greit å investere i naturlige kosmetiske produkter av topp kvalitet.  Men ikke glem å gi huden din næring fra innsiden med riktig kvalitetsmat.  Spis mat som inneholder fiber og sunne fettsyrer, og selvfølgelig masse frukt og grønt.   Du kan også bruke HOHDE Plus – næringstabletter som er spesielt utviklet for å huden din.

Lag en nærende smoothie for huden:

Om du ønsker en rask smoothie som gjør godt for huden, prøv denne oppskriften:

  • ½ – hel banan
  • En neve blåbær eller jordbær
  • 1 stangselleri
  • 1 dl kokoskrem eller kokosmelk
  • 1 dl vann

Ha alt i en blender, miks og drikk!

Om du ønsker kan du også ha i litt kollagenpulver eller en avokado.


Tørr vinterhud kan altså gjøres noe med fort. Vår utrolige populære HOHDE Natural Serum får stadig nye brukere som elsker dette ansiktsserumet som inneholder oppstrammende, fuktighetsgivende hyaluronsyre, som også reduserer fine linjer og rynker, samt hudoppbyggende peptider.

Prøv HOHDE Natural Serum nå

3 mnd forbruk og gratisk frakt – kun kr. 174,50!