Naturlige hudpleieprodukter – hvorfor velge det?

Naturlige hudpleieprodukter – hvorfor bør du velge det i stedet for å bruke de såkalte «vanlige produktene»?

La oss oppmuntre deg litt:  det er så mange gode grunner til å gjøre det.

Bedre for miljøet – bedre for deg

En god grunn er dens påvirkning på miljøet.  Produksjon av naturlige hudpleieprodukter tar ikke bare hensyn til karbonavtrykket og miljøpåvirkningen, den tar også hensyn til hva som skjer etter at produktet er brukt.

Råvarene som brukes i naturkosmetikk er primært plantebasert og kommer ikke fra for eksempel petroleumsindustrien.   Dermed er råvarene biologisk nedbrytbare og de går til bake til naturen, der de kom fra. De forblir ikke i mennesker eller mikroorganismer i vann, slik syntetiske råvarer kan gjøre.

Bærekraftig jordbruk

Førsteklasses naturkosmetikk favoriserer bærekraftig jordbruk, slik som økologisk jordbruk, og ingrediensene inneholder for eksempel kaldpressede oljer som behandler huden din mer effektivt enn raffinerte oljer.

Naturlige hudpleieprodukter inneholder ikke genmodifiserte eller bestrålte råvarer.  Dessuten er helt syntetiske stoffer som beskytter mot UV-stråling, kunstige parfymer, fargestoffer eller konserveringsmidler forbudt bruke i naturkosmetikk.

Naturlig hudpleie er et smart valg

Naturkosmetiske produkter er et smart valg med tanke på helsen, fordi huden kan utnytte plantebaserte ingredienser bedre enn syntetisk silikon.

Silikon lager en steril film på huden, noe som bidrar til å holde på fuktighet i huden, men silikon støtter ikke hudcellefunksjonen eller funksjonen til nyttige mikrober på huden.   Naturlige planteoljer gjør det.

Vi mennesker er også en del av naturen, og jo renere ingrediensene i hudpleieproduktene våre er, jo bedre er det for naturen og økosystemet vårt. Velg godt og med god samvittighet når du kjøper kosmetiske produkter.

Våre naturlige hudpleieprodukter

I HOHDE-serien finner du blant annet:

  • HOHDE Exfoliating Face Mask som forsiktig fjerner døde hudceller, fornyer og frisker opp huden. Perfekt valg også for en sensitiv hud.
  • HOHDE Cleansing Emulsion som gir en god rens av huden uten at den tørker ut huden. Passer for alle hudtyper.
  • HOHDE HyaluronSerum som er utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på ansikt og hals. Fukter, beskytter og sletter linjer og fine linjer i huden. Spesielt god mot tørr hud
  • HOHDE 24H Facial Cream som med en eksklusiv blanding av kaldpressede planteoljer, vitaminer og mineraler, pleier og trekker dypt inn i hudcellene.
  • HOHDE Øyekrem er skapt for å nære og fukte den krevende huden rundt øynene. Retter ut fine linjer og reduserer stress.