Hvorfor du bør bruke ansiktsvann

Hvorfor du bør bruke ansiktsvann og hva er det for? De fleste er innforstått med at man trenger en god fuktighetskrem og rensemidler for å ta vare på en tørr hud. Færre er dog oppmerksom på hvorfor man bør bruke ansiktsvann, eller Herbal Ansiktsvann?

Her forklarer vi litt hvorfor det er bra for huden bruke et ansiktsvann som HOHDE Herbal Facial Toner og kommer med noen gode tips for hvordan bruke det best for deg og din hud.

Herbal Ansiktsvann er ikke et renseprodukt

Før var mange ansiktstonere og -vann det siste trinnet i renseprosedyren for huden.  Det bidro til å gjenopprette hudens naturlige  pH-nivå.

Vår HODHE Natural Cleansing Emulsion gjør ikke huden din mer alkalisk, så du trenger derfor ikke bruke et pH-balanserende produkter etterpå.

Etter en vanlig hudrens, og hvis huden din trenger litt ekstra rens, anbefaler vi deg prøve en dobbeltrens. For eksempel kan du først rense huden din med HOHDE Natural Cleansing Emulsion, og deretter blande Natural Rensekrem og Hvitleiremaske sammen.

Denne milde og dyptrensende blandingen fjerner effektivt urenheter som er igjen på huden din. Denne renseprosedyren gjør at huden din vil føles myk og behagelig.  Samtidig fjerner den effektivt sminke, smuss, svette, urenheter og ekstra oljer fra huden.

Herbal Ansiktsvann er laget for å gi næring

HOHDE Herbal Facial Toner er et nærende hudpleieprodukt.  Vanligvis hydrerer og balanserer ansiktsvann huden, men denne har også andre egenskaper.

HOHDE Herbal Facial Toner inneholder rosevann, rødkløver, og kjerringrokk som fornyer og styrker huden. Rosevann beroliger huden vår, mens rødkløver støtter hudens cellefornyelsesprosesser.

Kjerringrokkplanten hjelper huden med å holde seg sterk og elastisk. HOHDE Herbal Facial Toner er et skånsomt ansiktsvann som gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden din 

Den vil og berolige selv den mest sensitive huden.

Betain i produktet gir effektiv fuktighet og hjelper huden din med å holde fuktigheten lenger.

Få fullt utbytte av HOHDE Herbal Facial Toner

Vårt ansiktsvann Herbal Ansiktsvann er spesielt laget for å gi huden næring. 

Derfor anbefaler vi å hoppe over bomullsdotter og påføre den direkte på huden din. 

Spray den på huden og klapp den inn forsiktig med hendene.  Dette hjelper absorpsjonen av virkestoffene i Herbal Ansiktsvann. De pleiende ingrediensene trekker direkte inn i huden din i stedet for å trekke seg inn i bomullen.  

Bruker du produktet på denne måten vil det også øke absorpsjonen av produktene du legger over, for eksempel HOHDE Natural Peptide serum. Så, spray HOHDE Herbal Facial Toner rett i ansiktet ditt uten å bruke bommullspads.

Tørr og tørst hud har nytte av produkter i lag – prøv tonic og serum sammen!

Visste du at du kan legge hudpleieprodukter i lag med HOHDE Herbal Facial Toner og HOHDE Natural Serum? Spray først på HOHDE Herbal Facial Toner på et vasket og renset ansikt.  Deretter legger du på et lag med HOHDE Natural Peptide serum.  Deretter sprayer du på Herbal Ansiktsvann igjen, før du til slutt legger på et nytt lav med Natural Serum.

Dette sikrer at en tørr hud får enda mer av en sårt tiltrengte hydreringen.

Etter dette produktlagstrinnet tar du på ansiktskrem eller ansiktsolje over huden for å forsegle, eller lukke fuktigheten godt inn.

Dette er hvorfor du bør bruke ansiktsvann, lykke til!

Team HOHDE 😊


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Herbal Facial Toner

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!