Fikk glattere hud på bare 2 uker

-Jeg fikk glattere hud på bare 2 uker, stråler Anita.

Dette serumet er det beste jeg har prøvd, den er rett og slett helt fantastisk!

For en stund tilbake falt øynene til Anita på en annonse for HOHDE Natural Serum, og hun bestemte seg for å slå til på tilbudet. Det angrer hun ikke et sekund på.

-Jeg så forskjell raskt, det gikk bare 2 uker til jeg fikk en merkbar glattere hud. Det var så godt synlig at huden min hadde blitt glattere og mykere. Mindre linjer har jeg fått også.

Drøy og lett i bruk

-Dette serumet er også drøy i bruk, og den er veldig lett å fordele. Jeg trenger heller ikke bruke lang tid om morgenen eller om kvelden, sier en strålende blid Anita, som forteller at hun anbefaler HOHDE Natural Serum til alle.

Om HOHDE Natural Serum

Inneholder en plantebasert hyaluronsyre som virker utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på halsen og i ansiktet.

Den sletter og reduserer fine linjer og rynker, glatter, fukter og beskytter, og er super for en ekstra tørr hud.

HOHDE Natural Serum passer utmerket til alle hudtyper. 

Hyaluronsyre-serumets effekt er basert på nettopp hyalronsyrens suverene evne til å binde fuktighet særdeles effektivt. Du kjenner det i huden i form av elastisitet og energi.

De naturlig dyrkede bladene av groblad samt blomstene av ringblomst i serumet, fremmer fornyelse av hudvevet og gir huden en sunn glans. Blomstervann fra rose er derimot kjent for sin pleiende virkning på vår hud. Den eteriske oljen fra Ylang ylang-blomsten gir produktet en mild og herlig duft, og øker produksjonen av velværehormoner i kroppen.  

Bruksanvisning: Bre noen dråper av serumet på ren hud i ansiktet og på halsen morgen og kveld før ansiktskremen.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!


Se også hva Marit Elisabet forteller: Huden min har blitt så fin!