Huden min har blitt så fin!

Huden min har blitt så fin etter at jeg begynte med disse produktene, forteller en strålende fornøyd Marit Elisabet.

Jeg har nettopp blitt 56 år, og som mange andre modne kvinner, trenger vi litt ekstra pleie.   Og når produktene virker så godt, er det jo morsomt når noen tar meg for å være 15 år yngre, ler Marit Elisabet.

-Jeg har brukt Hohde HyaluronSerum omtrent fra den ble lansert, og ble fort veldig fornøyd.  Det tok ikke lang tid før jeg begynte med 24H Facial Cream heller.  Disse to produktene hører så godt sammen.  De utfyller hverandre helt perfekt, smiler Marit Elisabet.

Så forskjell på få dager

-HyaluronSerumet trekker seg raskt inn, og den binder enormt med fukt i huden.  På meg merket jeg det bare etter noen få dager.  De fine linjene og «smårynkene» i ansiktet forsvant som dug for solen! 

Siden huden trenger en god krem, startet jeg så med 24H Facial Cream fra Hohde også.  Den både tilfører fukt og «holder» på fukt.  Sammen med HyaluronSerum så er dette en perfekt krem, forteller hun.

Huden min er mye glattere, og selvfølgelig er ikke de grove linjer borte.  Men, det må jeg si – de små linjer og minirynker, de er borte.  Huden i ansiktet har blitt så glatt og fin!

Slik gjør jeg det

Hver morgen og hver kveld bruker Marit Elisabet Hohde HyaluronSerum.  Hun forteller oss at hun forsiktig klapper 2-3 lett inn på litt fuktet hud i ansiktet.   Deretter påfører hun Hohde 24H Facial Cream.

-Jeg er også nøye med å bruke en ansiktscrub.  Det er viktig at vi fjerner døde hudceller regelmessig.  Nå som jeg har lagt min elsk på disse fantastiske produktene fra HOHDE, så er det jo denne scrubben jeg nå bruker.

-Huden min har forandret seg til det bedre, det er lett å se.  Den har blitt glattere og finere.    De grove og dype linjene er det kanskje lite å gjøre noe med. 

-Uansett så jeg liker meg selv bedre nå som huden har blitt både strammere og fastere. For huden min har blitt så fin, smiler Marit Elisabet.

Etisk fremstilt naturkosmetikk for deg

Som alle våre produkter er både HOHDE HyaluronSerum og HOHDE 24H Face Cream helt naturlig og alle våre produkter oppfyller de europeiske standarder for naturkosmetikk. Ingen dyreprøver, animalske eller genetisk modifiserte stoffer, mineraloljer, silikater, kunstige luktstoffer, fargestoffer eller parabener.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!