Dette serumet slår alt

-Dette serumet slår alt, opplyser Anja fra Tolvsrød etter at hun har brukt HOHDE Hyaluronsyre-serum i bare 3 uker.

-Jeg har prøvd mange forskjellige kremer og serumer, men ingen har virket som denne hyaluronsyre-serumet fra HOHDE.

-Har jo alt blitt «voksen» og jeg har passert 47 år, og har jo som alle andre begynt å få en del linjer.  I tillegg har jeg noe solskadet hud på brystet.  Nå har jeg brukt denne fra HOHDE nå i omtrent 3 uker, og jeg ser tydelig forskjell alt nå. 

-Linjene har blitt mindre og huden har blitt bedre. Til og med «sinnarynken» min har blitt mindre, ler Anja.

Dette serumet slår alt

-HOHDE Hyaluronsyre-serum er et fantastisk produkt som jeg helt klart ikke greier slutte med.  Jeg anbefaler denne på det aller varmeste, avslutter en strålende fornøyd Anja.

Om HOHDE Hyaluronsyre

Inneholder en plantebasert hyaluronsyre som virker utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på halsen og i ansiktet. Den sletter ut linjer, glatter, fukter og beskytter, også ekstra tørr hud. HOHDE hyaluronsyre-serumet passer utmerket til alle hudtyper.

Hyaluronsyre-serumets effekt er basert på nettopp hyalronsyrens suverene evne til å binde fuktighet særdeles effektivt. Du kjenner det i huden i form av elastisitet og energi.

De naturlig dyrkede bladene av groblad samt blomstene av ringblomst i serumet, fremmer fornyelse av hudvevet og gir huden en sunn glans. Blomstervannet fra rose er derimot kjent for sin pleiende virkning på vår hud. Den eteriske oljen fra Ylang ylang-blomsten gir produktet en mild og herlig duft, og øker produksjonen av velværehormoner i kroppen. 

Bruksanvisning: Bre noen dråper av serumet på ren hud i ansiktet og på halsen morgen og kveld før ansiktskremen.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Peptidserum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!