Min tørre hud forsvant på 3 uker

– Min tørre hud forsvant på under 3 uker, forteller Vibeke (48) som lenge har vært plaget av tørr hud på flere partier i ansiktet.

I voksen alder merket Vibeke at huden i ansiktet stadig ble tørrere og tørrere. 

-Det har sikkert noe med de medisiner som jeg har måtte bruke, men det er jo ikke morsomt ha slik problemhud.  Har løpt rundt over alt, og prøvd alt av kremer, uten at det hjelp meg spesielt mye.  Heldigvis fikk jeg uventet hjelp, ler Vibeke.

-I ren desperasjon la jeg ut en melding på Facebook om noen venner kunne komme med noen gode tips, råd og anbefalinger mot min tørre problemhud.  Du kan jo si at det ikke lot vente på seg med svar!

-HOHDE naturkosmetikk er jo en ny serie som har blitt veldig populær på kort tid, og det er tydeligvis mange veldig fornøyde brukere av denne serien. 

-Jeg ble anbefalt prøve to produkter mot min tørre hud.  Et serum med hyaluronsyre og Hohde Natural 24H Facial Cream.  Så da slo jeg til på det, siden alle andre råd og produkter stort sett var prøvd fra før.

Stor bedring på under 3 uker

-Jeg er skeptisk av natur, men begynte uansett som foreskrevet, for her skal ikke noe være uprøvd.  Er jo litt forfengelig jeg også, ler Vibeke høyt.  

Vibeke gikk så i gang.  Hver morgen og kveld tok hun på noen få små dråper på hals og ansikt av HOHDE Natural Serum.  Etterpå la hun på HOHDE 24H Facial Cream over.  Det tok ikke lang tid før de tydelige resultatene viste seg.

-Overraskelsen var jo stor, det tok vel omtrent en uke før jeg så smått begynte se noen små endringer, men etter 3 uker var de den tørre problemhuden en saga blott!  Det synes jeg jo bare er deilig!

-At huden i tillegg har har blitt strammere og fått mye mindre linjer er jo en fin bonus, avslutter Vibeke.

Om produktene

Hyaluronsyre-serumets effekt er basert på hyaluronsyrens evne til å binde opptil 1000 ganger sin vekt i fuktighet. Dette merkes godt for tørr problemhud, på hudens glatthet og redusering av linjer.

HOHDE Natural 24h Facial Cream gir din hud næring og fukt fra økologiske og kaldpressede planteoljer og -ekstrakter, vitaminer og antioksidanter. Den vil også bidra til en bedre fornyelse av hudcellene.

Det anbefales bruke begge produktene hver morgen og kveld for raskest og best resultat.