Ta vare på føttene dine

Ta vare på føttene med HOHDE Herbal Foot Cream.  Gi føttene dine litt oppmerksomhet hver dag med en god fotkrem.

Den nydelig og duftende HOHDE Herbal Foot Cream inneholder blant annet ekte eteriske oljer fra rosmarin, peppermynte, salvie, tetre og sypress som også har aromaterapeutisk effekt.

Fotkremen er både økologisk og vegansk.

Å smøre føttene hver dag hjelper til med å holde huden myk og smidig. Da kan du forebygge at at huden blir tørr og sprekker.

Særlig huden på hælene kan lett bli ru og tørr og hard.

Slapp av med et fotbad

Ta deg en 10 minutters pause og pust ut med et fotbad til en god bok eller favorittmusikken din. Et fotbad myker opp huden og neglene på tærne og gjør det lettere å klippe tåneglene. Bruk gjerne litt grønnsåpe i vannet. Husk å tørke føttene godt også mellom tærne.

Føttene våre skal bære oss lange eller korte distanser hver eneste dag og blir utsatt for stort trykk og friksjon over lengre tid. Etter et fotbad er huden myk og du kan fjerne hard hud med en god fotfil.

Husk å klippe neglene rett over. Da forebygger du inngrodde negler. Puss gjerne over med en neglfil for å runde av kanter.

Avslutt fotpleien med en Hohde fotkrem for å tilføre fukt og som holder huden myk og smidig.

Ta vare på føttene – bytt sko i løpet av dagen.

I foten har vi 26 knokler som skal bære oss et helt liv. Huden utenpå er tynn på oversiden og tykk på undersiden. Under foten sitter også et fettlag som fungerer som støtputer. Gi føttene dine gode sko så du ikke får liktorner og gnagsår.

Ta vare på føttene og stell pent med dem – det fortjener de!


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Herbal Foot Cream

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!