Derfor bør du velge naturlig hudpleie

Hvis du tenker på om du bør velge naturlig hudpleie i stedet for å bruke de såkalte «vanlige produktene», vil vi oppmuntre deg. Det er så mange gode grunner til å gjøre det!

En grunn er dens påvirkning på miljøet. Produksjon av naturlige hudpleieprodukter tar ikke bare hensyn til karbonavtrykket og miljøpåvirkningen. Den tar også hensyn til hva som skjer etter at produktet er brukt.

Naturlig hudpleie er fri for råvarer fra oljeindustrien

Råvarene som brukes i naturkosmetikk er primært plantebaserte og kommer ikke fra for eksempel petroleumsindustrien.

Dermed er råvarene biologisk nedbrytbare og de går tilbake til naturen – der de kommer fra.

De forblir ikke i mennesker eller mikroorganismer i vann.

Naturlig hudpleie er bærekraftig og etisk

Førsteklasses naturkosmetikk favoriserer bærekraftig jordbruk og økologisk landbruk.  Ingrediensene inneholder for eksempel kaldpressede oljer som behandler huden mer effektivt enn raffinerte oljer.

Naturkosmetikk inneholder ikke genmodifiserte eller bestrålte råvarer

Syntetiske og kunstige stoffer forbudt

Videre så er helt syntetiske stoffer som beskytter mot UV-stråling, kunstige parfymer, fargestoffer eller konserveringsmidler forbudt i naturkosmetikk.

Naturkosmetiske produkter er derfor et smart valg med tanke på helsen, fordi huden kan utnytte plantebaserte ingredienser bedre enn syntetisk silikon.

Silikon lager en steril film på huden, noe som bidrar til å holde fuktigheten i huden, men silikon støtter ikke hudcellefunksjonen eller funksjonen til nyttige mikrober på huden.   Men det gjør naturlige planteoljer.

Mennesket er også en del av naturen, og jo renere ingrediensene i våre hudpleieprodukter er, jo bedre er det også for økosystemet vårt.

Velg godt og med god samvittighet når du kjøper kosmetiske produkter.

Velg naturlig hudpleie!

Vår anbefalte grunnpakke for frisk hud

Våre to beste råd er å bruke HOHDE Natural Peptide Serum som tilfører fukt, og strammer og glatter huden for fine linjer og furer.

Etter at du har påført dette fantastiske serumet som daglig brukes av mer enn 100.000 kvinner i Norden, anbefaler vi at du bruker vår HOHDE Natural Facial Cream, som er både en ideell dagkrem, som nattkrem

Ja, takk – jeg vil prøve denne kombinasjonen

3 mnd forbruk til under halv pris nå!

Kun kr. 349,- for begge produkter (gratis frakt)