Ansiktsserumet som strammer opp og beskytter huden

Ansiktsserumet som strammer opp, fukter og beskytter huden får du fra HOHDE. Den er spesielt for deg som har en utfordrende og problematisk hud og som trenger skånsomme produkter.  

Serumet inneholder blant annet peptider, naturens egen hudbeskyttende ingrediens som støtter hudens naturlige fornyelsesprosess.

Roer sensitiv hud

HOHDE Natural Serum inneholder også plantebasert hyaluronsyre som effektivt hydrerer og tilfører mye fukt, samtidig som den beroliger sensitiv hud.

Vi anbefaler å bruke HOHDE Natural Serum både morgen og kveld. Om du har veldig sensitiv hud, kan du lage en fuktighetsgivende blanding ved å blande HOHDE Natural Serum med en dråpe Hohde Ansiktsolje.

Produktet har en langtidsvirkende effekt. Derfor er kun noen få dråper tilstrekkelig. Ha serum i håndflaten som du så påfører / klapper forsiktig på ansiktet.

Ansiktsserumet som strammer opp, nå med peptider

Vår nye HOHDE Natural Serum inneholder naturlige peptider som fungerer som hudens naturlige byggesteiner og som støtter hudens fornyelsesprosesser.  

Disse peptidene er en essensiell del av HOHDE Natural Serum, siden de styrker huden slik at den tåler forskjellige værforhold og luftforurensninger.

I tillegg beroliger disse peptidene irritert hud og reduserer rødmussethet.

Peptidene frisker opp huden, gir bedre glans, samt hjelper hudens naturlige selvfornyelsesprosess.

Effektiv og skånsom fuktighet dag og natt

Dette er et serum som fukter og beskytter selv den mest følsomme hud. 

Serumet absorberes godt i huden og er et herlig tilskudd til dine daglige hudpleierutiner.  Den både fukter, strammer og glatter huden.

Du trenger kun påføre noen få dråper HOHDE Natural Serum på renset og ren hud i ansikt og eventuelt hals om ønskelig. Påfør deretter ansiktskrem over, gjerne HOHDE 24H Facial Cream, siden disse er laget for å virke sammen.

Skinnende frisk hud med naturens ingredienser

HOHDE sin hudpleie-serie henter sin inspirasjon og fra den nordiske naturen.  Vårt Serum består av nøye utvalgte og spesielle ingredienser fra Norden.

HOHDE Natural Serum inneholder hyaluronsyre, peptider og naturlige vitaminer som beskytter huden og bidrar til en mer elastisk, glatt og sunn hud.

Våre produkter er ikke testet på dyr og inneholder ikke ingredienser utvunnet fra dyr.

HOHDE-produktene er dermatologisk testet, økologiske og veganske.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!