Dette serumet hjalp min tørre hud

-Dette serumet hjalp min tørre hud, forteller Jane.  Tross sin unge alder og sunne livsstil, har Jane slitt med tørr og kløende hud hele sitt liv.

Jeg ble anbefalt å prøve Hohde Natural Serum.  Jeg må innrømme at jeg var veldig skeptisk og nervøs i starten.  Hele mitt liv har jeg slitt med kløe, tørr, sår og lett eksem. Det har vært få produkter jeg har tålt, og som lindrer min kløe ved lett eksem.

-Heldigvis, og til min store overraskelse – dette serumet hjalp min tørre hud og lindrer min kløe ved lett eksem!

Fri for kunstig lukt og farge

-Det fine er at den ikke inneholder noe kunstige fargetilsetninger, lukt eller parfyme.  Det er viktig for meg.  At den er naturlig er et stort bonus for oss som sliter med kløe og lett eksem, forteller Janee

Ikke trenger du bruke mye, heller.  Kun 2-3 dråper på fuktig ansikt morgen og kveld, så dette serumet er drøyt i bruk og verdt hver krone for meg, smiler Jane.

-Jeg er veldig fornøyd med dette herlige serumet. Bare elsker den, og jeg kan trygt anbefale den til alle som sliter med lett eksem.  Den lindrer virkelig ved kløe og den tilfører mye fukt.  Etter at jeg har hatt på noen få dråper som jeg klapper inn i ansiktet, bruker jeg ansiktskrem over etterpå. 

-Nå vil jeg starte med ansiktskremen fra HOHDE også, smiler en fornøyd og glad Jane.

HOHDE Natural Serum

Den plantebaserte hyaluronsyren virker utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på halsen og i ansiktet. Den sletter ut linjer og rynker og fukter og beskytter, også ekstra tørr hud. 

HOHDE Natural Serum inneholder naturlige peptider som fungerer som hudens naturlige byggesteiner og som støtter hudens fornyelsesprosesser.

Disse peptidene er en essensiell del av HOHDE Natural Serum, siden de styrker huden slik at den tåler forskjellige værforhold og luftforurensninger. I tillegg beroliger disse peptidene irritert hud og reduserer rødmussethet. Peptidene frisker opp huden, gir bedre glans, samt hjelper hudens naturlige fornyelsesprosess.

Bruksanvisning: Bruk noen få dråper på en ren hud om morgenen før du tar på din ansiktskrem. Du vil fort både se og merke den gode effekten den har på din hud.


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!