Ansiktsvann gir ekstra glød til huden

Ansiktsvann som spray fra HOHDE er utviklet for å gi din hud en ekstra glød og fuktighet gjennom hele dagen.

Hvis huden din føles ekstra tørr, kan du dusje ansiktet med ansiktsvannet flere ganger om dagen når du føler at du trenger litt mere fukt eller for å føle deg litt mer vel og få en fornyet friskhet.

Spray på ansiktsvannet fra en albulengdes avstand og rett gjerne dysen litt oppover slik at dusjen av ansiktsvann legger seg som et slør på huden. Da ødelegger du ikke make-up’en din.

Du kan også spraye ansiktsvann i ansiktet 3- 4 ganger om dagen og klappe det forsiktig inn med hendene eller dusje litt ansiksvann i hendene og så påføre det på huden.

Ansiktsvann gir nytt liv til ansiktet

HOHDE Ansiktsvann virker beroligende og gir nytt liv til huden i ansiktet. Den er alkoholfri og organisk, med en mild duft av roser.

Ansiktsvannet passer til alle hudtyper. I tillegg er dette produktet helt vegansk og er uten kunstige dufter eller parfymer.

Den inneholder organiske urter levert av den nordiske natur – for eksempel bladene på Smalkjempe (Plantago lanceolata) og marikåpe, blomstene av rødkløver og rose. Disse ingrediensene fornyer hudcellene og støtter dens helse, noe som gjør huden elastisk.  

Den organiske aloe vera øker på sin side den naturlige fuktighetsgivende faktoren (NMF) i huden, slik at huden forblir smidig og passende fuktig. De essensielle oljene fra plantene og rosevann forsterker huden og gir den en frisk følelse.

Produktet er ikke testet på dyr. Den inneholder ingen stoffer som stammer fra dyr; ingen genmodifiserte stoffer; ingen mineraloljer (parafin, vaselin); ingen silikater; ingen kunstige parfymer, fargestoffer eller parabener.

Ingrediensene og produksjonen oppfyller de europeiske standardene for naturlig kosmetikk.  


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Ansiktsvann

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!