Denne leirmasken gir meg silkemyk hud

Denne leirmasken gir meg silkemyk hud, forteller en strålende fornøyd Isabell.

Som aktiv styrkeløfter på det norske juniorlandslaget har Isabell en travel og aktiv hverdag. Det blir lange, daglige treningsøkter, i tillegg til både jobb og studier.

Alt er med på stresse huden, som da ofte kan komme i ubalanse og bli uren.

Ren og silkemyk hud

– Det er klart at med så mye hard og tung trening, med mye svette og hyppig med dusjing, så kan gå hardt utover huden. Det sier seg jo selv.

– Huden min kan fort bli lett stresset og uren, uansett hva jeg gjør. Men denne hvitleiremasken merker jeg gjør veldig godt for huden min.

– Jeg kom over denne hvite leirmasken fra HOHDE, og merker med en gang at den gjør godt for huden min. Huden føles silkemyk ut etterpå og den fjerner urenheter godt. Det liker jeg, smiler en alltid blid Isabell.

Sterk og feminin

Isabell er ei sterk jente, og tok gull i markløft med et løft på hele 195 kg i 72-kilosklasen for junior damer i det siste Europamesterskapet.

Selv om hun driver med en sport de fleste forbinder med sterke, store gutter og menn, elsker Isabell løfte tunge vekter – samtidig som det er viktig for henne at hun også er feminin.

– Det er jo ingen motsetning her, jeg liker trene og løfte tung, men er ellers som jenter flest, uansett alder – jeg liker se bra ut. Det å ha en fin, velstelt og ren hud er jo viktig. Man føler seg jo bedre når huden er og ser bra ut.

– Jeg liker meg jo best når huden er glatt, silkemyk og ren, slik som den blir etter en behandling med HOHDE Hvit Leirmaske som jeg nå bruker en til to ganger i uken, sier Isabell.

Naturlig og ikke testet på dyr

– Det er jo flere grunner til at jeg falt for denne serien, sier Isabell. At produktene fra HOHDE ikke er testet på dyr er fantastisk bra. I tillegg er det en serie basert på kun naturlige ingredienser og økologiske tuber som er gjenvinnbare.

– Jeg liker godt at denne leirmasken kommer i en fin pumpeflaske som gjør det lett dosere riktig mengde. Ikke blir man så «stiv i maska» av den heller, ler Isabell.

– Denne leirmasken fra HOHDE gir meg så fin og silkemyk hud, så den skal jeg fortsette med. Nå gleder jeg meg til å prøve flere hudprodukter fra HOHDE, avslutter Isabell før hun haster av sted til neste treningsøkt.

Følg Isabell på Instagram her

Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Herbal Hvit Leiremaske

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!