Hudens fuktighetsbalanse – slik tar du vare på den

Hudens fuktighetsbalanse er viktig å ta vare på en best mulig måte.   Ved å vedlikeholde en optimal fuktighetsbalanse i huden,  bidrar du til at huden holder seg en sunn og frisk, med en ungdommelig glød. 

En hud som holdes fuktig og hydrert fra innsiden og ut, både ser og føles friskere, fastere og sunnere ut.  Selv en fet og uren hud kan lide av tørrhet på overflaten.

Drikk nok vann for hudens fuktighetsbalanse

Det å drikke nok vann vises på hudens tilstand.   Både varme sommerdager og en tørr, kald vinter kan tørre ut huden vår. 

Det samme om vi trener og mosjonerer regelmessig.  Derfor er det viktig tilføre tilstrekkelig fuktighet fra innsiden ved å drikke nok vann.   

Det er ofte lurt å øke kroppens vannbindende egenskaper ved å tilføre litt salt av god kvalitet, siden salt binder vann.  Samtidig tilfører du kroppen viktige mineraler som hjelper hudens til å holde seg vakker og glansfull.

Bruk fuktighetsbeskyttende produkter

Fuktighetsbeskyttende hudpleieprodukter skjermer og beskytter mot hudens vanntap.  Både ansiktsvann og forskjellige serum vil tilføre huden ekstra fukt.  

Etter morgenstellet, ha på et tynt lag med HOHDE HyaluronSerum etterpå mens huden fortsatt er litt fuktig. Kun noen få dråper er nok.

Hyaluronsyre – hudens superingrediens

Hyaluronsyre er en superingrediens som finnes naturlig i huden.  Huden vår produserer hyaluronsyre for å holde på fuktighet og beskytte huden. 

Hyaluronsyre har en utrolig unik og veldig effektiv egenskap.  Den både drar inn og den binder fuktighet i huden vår, faktisk opptil 1000 ganger sin egen vekt.

Det er derfor den er så effektiv til å stramme opp og utjevne hudens linjer.

Siden vår evne til å selv produsere hyaluronsyre avtar med årene, vil de fleste oppleve stor glede ved daglig bruk av HOHDE HyaluronSerum.

For å lukke fuktigheten inne, bruk 24H Facial Cream over HyaluronSerum.   Denne gode fuktighetskremen inneholder økologiske planteoljer som lokker fuktigheten inn i huden.

Gjør som over 50.000 kvinner – prøv HOHDE Naturlig Hudpleie!


Ja, takk – jeg ønsker HOHDE Natural Serum

Nå til halvpris for 3 mnd forbruk!

Kun kr. 174,50 og gratis frakt!