Fakta om HOHDE hudpleie

Fakta om HOHDE produktene etterspørres av mange. Det å velge gode og trygge produkter for huden vår kan ofte være vanskelig. 

Vi ønsker å gjøre dette valget lettere med å velge produkter fra HOHDE – en hudpleieserie som er trygg og etisk i bruk, og produsert i Norden.

De viktigste spørsmål som mange lurer på, finner du i her.

Kun naturlige ingredienser

Først og fremst, så er alle våre ingredienser naturlige, og godkjent etter de strenge retningslinjene til Organic Cosmetics og CosmEthics i Europa.  

De aller fleste urte- og plantestoffene som brukes i HOHDE-produktene dyrkes på spesielt utvalgte gårder i Norden.  Kun noen få av våre naturlige ingredienser kommer utenfor Norden, slik som for eksempel aloe vera og olivenolje.

Dermatologisk testet

Alle produktene i HOHDE Natural-serien er dermatologisk testet.

Ingen syntetiske kjemikalier

Alle HOHDE-produktene er fri for syntetiske kjemikalier og biprodukter fra petroleum, slik som for eksempel parafin.  Produktene er fri for syntetiske parfymer og kjemiske UV-filtre. 

HOHDE-produktene er fri for kjente karsinogener.

Ikke testet på dyr

Ingen av ingrediensene vi bruker eller noen av produktene er testet på dyr

Miljøvennlige emballasje

Hohde tar globalt ansvar i forhold til plast og miljø.

Alle HOHDE-produktene har derfor miljøvennlig emballasje.

HOHDEs produkter kommer i plastfrie tuber laget av trespon og sukkerrør. Et miljøvennlig alternativ som bidrar til å redusere mengden plast og mikroplast.

Kan brukes av alle

Bortsett fra HOHDE Relax-krem, kan alle produktene brukes av alle uansett alder, også gravide og ammende. Yngre personer kan ha litt mer sensitiv hud en voksne. 

HOHDE-serien passer alle hudtyper, også de som har sart og ømfintlig hud.

Det er viktig å huske at HOHDE-produktene inneholder plante- og urtestoffer, og at noen kan reagere på disse naturlige plantestoffene.

Fakta om HOHDE Natural – oppsummert

Våre eksperter har satt sammen de mest eksklusive råstoffer fra den nordiske naturen – til det beste for din hud.  

HOHDE er et trygt valg. HOHDE inneholder ingen ting som du ikke ville brukt på din hud. Ingen kunstige fargestoffer, ingen kunstige dufter eller konserveringsmidler. Derfor har alle våre produkter også en naturlig lukt.

HOHDE er nordisk naturkosmetikk av høy kvalitet, utviklet etter flere års forskningsarbeid.  

Vi vil at du skal ha en sunn og frisk hud. Derfor tilbyr vi deg kun det beste og det reneste vi vet fra den nordiske naturen – kortreist, økologisk og vegansk.

Vi håper at informasjonen du her finner på Fakta om HOHDE kan gjøre ditt valg enklere.

HOHDE Natural består av disse produktene (klikk på produktnavn for å lære mer):

HOHDE Natural HyaluronSerum – ansiktsserumet med hyaluronsyre og peptider som jevner ut, strammer opp og balanserer og beroliger sensitiv hud. Glatter ut fine linjer og motvirker tørr hud.

HOHDE 24h Facial Cream – ansiktskremen som gir huden næring og som trekker godt inn i hudcellene. Perfekt dag- og nattkrem.

HOHDE Eye Contour Cream – som er skapt for å nære og fukte den krevende huden rundt øynene. Reduserer hovenhet, retter fine linjer og reduserer stress i øyeområdene.

HOHDE Natural Cleansing Emulsion – rensekremen som ikke tørker ut huden og som passer alle hudtyper

HOHDE Exfoliating Mask – eksfolier med fruktenzymer. Fjerner døde hudceller, fornyer og frisker opp huden. Perfekt til sensitiv hud