HYALURONSERUM

Den plantebaserte hyaluronsyren virker utjevnende, balanserende og beroligende på den sensitive huden på halsen og i ansiktet. Den sletter ut linjer og rynker og fukter og beskytter, også ekstra tørr hud. 

Bestill nå

24H FACIAL CREAM

Gi huden din næring med HOHDE Facial Cream daglig. Den er en eksklusiv blanding av kaldpressede planteoljer og bioaktive stoffer fra finske organiske planteekstrakter, som trekker seg dypt inn i hudcellene.

ØYEKREM

HOHDE-øyekremen er skapt for å nære og fukte den krevende huden rundt øynene. Antioksidantene fra planter samt økologiske urteekstrakter reduserer hovenhet, retter ut fine linjer og reduserer stress i øyeområdene.

CLEANSING EMULSION

Hudens velvære starter med den daglige rensingen. Gi huden din ekstra omsorg med HOHDE Cleansing Emulsion, som passer utmerket til alle hudtyper, og den tørker ikke ut huden.

FACIAL TONIC

Dette er HOHDE. Hohde Facial Tonic er beroligende; den gir nytt liv i ansiktet og har en mild duft av roser. Den er alkoholfri og organisk, og passer derfor til alle hudtyper.

RELAX CREAM

La dine anspente og stive muskler få slappe av - helt naturlig - med vår nye HOHDE Relax-krem.

ANSIKTSOLJE

På grunn av de verdifulle økologiske planteoljene den inneholder, kan HOHDE-ansiktsoljen med god grunn kalles for eliten blant ansiktsoljer. Jojoba-, aprikosstein- og mandeloljen trekker seg inn i huden og gjør den myk som fløyel.

EXFOLIATING MASK

HOHDE Exfoliating mask fjerner forsiktig døde hudceller, og fornyer og frisker opp huden. Det perfekte valget for en sensitiv hud.

HVIT LEIREMASKE

HOHDE Hvit Leiremaske har en gjenopplivende, balanserende og dyptrensende virkning på huden. Hvitleiren er ekstra rik på mineraler. Den fjerner skånsomt urenheter i huden, trekker sammen porene og skaper balanse i talgutskillelsen. 

KROPPSOLJE

HOHDE-kroppsoljen er en naturlig måte å holde huden på hele kroppen god og sunn på. Planteoljene i produktet trekker seg godt inn i huden, nærer hudcellene og gjør huden myk og elastisk.

HÅNDKREM

Huden på hendene blir utsatt for stor belastning på grunn av vaskemidler og hypping håndvask. De økologiske oljene i HOHDE-håndkremen trekker seg dypt inn i huden og pleier den, slik at den blir blank og myk.

FOTKREM

HOHDE-fotkremen gjør føttene dine myke. Hemmeligheten i kremens gode virkning ligger i vår lange erfaring i hvordan man kan pleie føttene slik at de blir lykkelige ved hjelp av naturlige råstoffer.