Få kontroll på skjegget ditt
KAJO - Skjeggolje

Gir kontroll til ditt skjegg

KAJO Skjeggolje gjør ansiktshår mykere og mer lettstelt, samtidig som den fukter og behandler huden under skjegget. Masser noen dråper i skjegget etter hver dusj eller når du føler behov for det.

Pleiet og under kontroll - Vis frem ditt skjegg

KAJO Skjeggolje inneholder vitamin E, som hjelper tl med å berolige kløende og flassende hud.  I tillegg inneholder den fire forskjellige mykgjørende oljer, som jojoba- og mandelolje, som sammen motvirker og bekjemper inngrodde hår og gjør huden elastisk.  Påfør noen få dråper på fuktig eller tørr hud og på skjegget.  Bruk regelmessig, og ditt skjegg vil føles bra, og selv de mest motstridende hårene vil holdes i sjakk.

+ Se alle ingredienser

«Takket være denne skjeggoljen, har jeg ikke skjegg som klør mer!"

— James, KAJO-kunde

Fuktighet til hud og skjegg

KAJO skjeggolje inneholder naturlige oljer som tilfører fukt og næring til huden i og rundt skjeggområdet.  Oljen er lett å påføre, og absorberes hurtig.  KAJO Skjeggolje dufter mandig av frisk sitrus og indisk leppeblomst (patchouli).  Den gode duften, kombinert med en vakker og skinnende finish, vil garantert få hoder til å snu seg!  KAJO skjeggolje er en nærende kombinasjon av naturlige ingredienser i en liten tube, og er drøy i bruk. Et oljet skjegg både føles og ser bra ut!

Roer og nærer

Våre hudpleieprodukter henter inspirasjon fra den nordiske naturen.  KAJO Skjeggolje inneholder spesielt utvalgte nordiske ingredienser. Den inneholder naturlige oljer, som sammen nærer både skjegget ditt og huden under. Alle våre produkter er fremstilles og produseres i Norden.  De er ikke testet på dyr, og inneholder heller ikke ingredienser fra dyr.  KAJO produktene er dermatologisk testet.

Fast lav pris som stamkunde av KAJO

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve KAJO Skjeggolje i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette.

Pris ved engangskjøp - kr 449 Fast stamkundepris - kr 349 Første levering - Kun kr 174,50!  

  • Dokumenterte naturlige ingredienser
  • Økologisk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom - passer alle hudtyper
BESTILL NÅ

Kun kr 174,50 - Betal først når du mottar pakken 

KAJO - Naturlig hudpleie for menn

Personvern | Kjøpsbetingelser | Kontakt oss