KAJO - Cleansing Gel

Bedre og finere hud

KAJO Cleansing Gel er ditt førstevalg om du vil rense huden din effektivt, men samtidig beholdenhudens normale pH-balanse. Bruk den på kvelden, og KAJO Cleansing Gel renser huden din for urenheter og fettstoffer, uten at den tørker ut huden.  Om morgenen vekker den deg og gir deg en følelse av energi – huden din vil føles og se bra ut!  Bruk en liten mengde gel hver morgen og natt på fuktig hud, masser forsiktig i runde, sirkulerende bevegelser og skyll av med lunkent vann.

Renser og fukter huden

KAJO Cleansing Gel inneholder antioksidanter som beskytter og beroliger selv de travleste menn.  Bjørkesukkeret i produktene pleier og gir god fuktighet til en nyvasket hud.  Gelen har en behagelig duft av sitrus, som vekker deg opp til en ny dag.  Friske dufter av sitrus og einer er rensende og forfriskende for både hud og sinn.  Passer for alle hudtyper.

Se alle ingredienser her >>  

Instruksjoner: Masseres forsiktig på ansiktet i runde bevegelser.  Skyll med lunkent vann når ferdig.

Jeg har min rensekrem i dusjen, både fordi den ser bra ut og så jeg skal huske å bruke den!  Den renser huden min effektivt og gir en frisk følelse.

— Jan, KAJO-kunde

Frisk ren duft og følelse

Våre hudpleieprodukter henter inspirasjon fra den nordiske natur. KAJO Cleansing Gel inneholder spesielt utvalgte nordiske ingredienser.   Cleansing Gel inneholder bjørkesukker og vitaminer, som fukter og hjelper huden til å innhente seg.  Alle våre produkter er fremstilles og produseres i Norden.  De er ikke testet på dyr, og inneholder heller ikke ingredienser fra dyr.  KAJO produktene er dermatologisk testet.

Fast lav pris som stamkunde av KAJO

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve KAJO Cleansing Gel 50 ml i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette.

Pris ved engangskjøp - kr 449 Fast stamkundepris - kr 349 Første levering - Kun kr 174,50!  

  • Dokumenterte naturlige ingredienser
  • Økologisk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom - passer alle hudtyper
BESTILL NÅ

Kun kr 174,50 - Betal først når du mottar pakken 

KAJO - Naturlig hudpleie for menn

Personvern | Kjøpsbetingelser | Kontakt oss