KAJO - ANSIKTSKREM

Varig hydrert og fuktig hud

Kajo Ansiktskrem tar bort følelsen av tørr og stram hud, uten at føles fet.  Med en myk konsistens som absorberes fort og lett av huden din. Shea-smør gjør huden myk, mens naturlige antioksidanter gir huden din den beskyttelsen den trenger.  

Hudens egne forsvarsmekanismer fungerer best når huden din er riktig hydrert og tas godt vare på.  Huden blir i bedre stand til å beskytte seg mot vær, vind og forurensninger.  Påføres rent ansikt hver morgen og kveld, eller når huden din trenger det mest. 

Se alle ingredienser her >>  

Med hyaluronsyre som binder fukt

KAJO Facial Cream inneholder blant annet hyaluronsyre, som effektivt tilfører fukt og hydrerer huden. Den reduserer fine linjer som ofte forårsakes av tretthet. Hyaluronsyre gir din hud en naturlig, men hurtig hjelp. Med en mandig duft med hint av sitrus.

Huden min i ansiktet har alltid føltes stram og tørr, men med denne ansiktskremen fikk jeg en umiddelbar hjelp mot problemet.

— Kalle, KAJO-kunde

Kvalitet rett fra naturen

Våre hudpleieprodukter henter inspirasjon fra den nordiske natur. KAJO Ansiktskrem inneholder spesielt utvalgte nordiske ingredienser. Den inneholder hyaluronsyre og bjørkesukker, som sammen hydrerer huden dypt og effektivt. Alle våre produkter er fremstilles og produseres i Norden. De er ikke testet på dyr, og inneholder heller ikke ingredienser fra dyr.  KAJO produktene er dermatologisk testet.

Fast lav pris som stamkunde av KAJO

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve KAJO Ansiktskrem i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette.

Pris ved engangskjøp - kr 449 Fast stamkundepris - kr 349 Første levering - Kun kr 174,50!  

  • Dokumenterte naturlige ingredienser
  • Økologisk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom - passer alle hudtyper
  • CosmEthics sertifiert produkt
BESTILL NÅ

Kun kr 174,50 - Betal først når du mottar pakken 

KAJO - Naturlig hudpleie for menn

Personvern | Kjøpsbetingelser | Kontakt oss