KAJO - AFTERSHAVE

Si farvel til sensitiv hud

KAJO Aftershave er en myk gele-aktig aftershave som lett absorberes av huden.   Den inneholder ingredienser som beroliger, og som hjelper huden med å komme seg raskere etter barbering.  Påfør huden hver gang etter barbering, eller når huden din er irritert og trenger en umiddelbar lindring.

Fuktighet som reparerer

KAJO Aftershave inneholder ingredienser som trekker porene sammen.  Dette bidrar til å redusere problemer med inngrodde hår, og holder huden i god stand.  Gelen inneholder bjørkesukker som gir god fukt til huden, samt antioksidanter som gir lang beskyttelse for din hud. KAJO Aftershave gir huden en behagelig og kjølende følelse, med forfriskende dufter fra peppermynte og sitrus.

Se alle ingredienser her >>  

Bruk: Påføres huden etter barbering.

Jeg liker hvordan denne aftershaven både forfrisker og beroliger huden samtidig. Føles som om jeg er blitt reddet fra inngrodde hår, også!

— Erik, KAJO-kunde

Mindre irritert hud – helt naturlig

Våre hudpleieprodukter henter inspirasjon fra den nordiske natur. KAJO Aftershavel inneholder spesielt utvalgte nordiske ingredienser.   KAJO Aftershave inneholder bjørkesukker og bakteriehemmende ingredienser, som fukter og hjelper huden til å innhente seg raskere.  Alle våre produkter er fremstilles og produseres i Norden.  De er ikke testet på dyr, og inneholder heller ikke ingredienser fra dyr. KAJO produktene er dermatologisk testet.

Fast lav pris som stamkunde av KAJO

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve KAJO Aftershave i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette.

Pris ved engangskjøp - kr 449 Fast stamkundepris - kr 349 Første levering - Kun kr 174,50!  

  • Dokumenterte naturlige ingredienser
  • Økologisk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom - passer alle hudtyper
  • CosmEthics sertifiert produkt
BESTILL NÅ

Kun kr 174,50 - Betal først når du mottar pakken 

KAJO - Naturlig hudpleie for menn

Personvern | Kjøpsbetingelser | Kontakt oss