HOHDE - Facial Tonic

Hohde Facial Tonic er beroligende; den gir nytt liv i ansiktet og har en mild duft av roser. Den er alkoholfri og organisk, og passer derfor til alle hudtyper. I tillegg er dette produktet helt vegansk.  

HOHDE Facial Tonic inneholder organiske urter levert av den nordiske natur - for eksempel bladene på Smalkjempe (Plantago lanceolata) og marikåpe, blomstene av rødkløver og rose. Disse ingrediensene fornyer hudcellene og støtter dens helse, noe som gjør huden elastisk.  

Den organiske aloe vera øker på sin side den naturlige fuktighetsgivende faktoren (NMF) i huden, slik at huden forblir smidig og passende fuktig. De essensielle oljene fra plantene og rosevann forsterker huden og gir den en frisk følelse. HOHDE Facial Tonic hjelper også med å absorbere andre produkter på den rensede huden din.  

Dette produktet er ikke testet på dyr. Den inneholder ingen stoffer som stammer fra dyr; ingen genmodifiserte stoffer; ingen mineraloljer (parafin, vaselin); ingen silikater; ingen kunstige parfymer, fargestoffer eller parabener. Ingrediensene og produksjonen oppfyller de europeiske standardene for naturlig kosmetikk.  

Tips:  

Bruk HOHDE Facial Tonic som en foryngende og avslappende øyemaske; fukt forsiktig en bomullsdott med vår Facial Toner og legg dem over øynene. La virke i 10 minutter. Anbefales ikke å brukes direkte før du soler deg. Instruksjoner: Spray på et allerede renset ansikt, så vel som når du føler at huden din trenger å bli frisk og fuktig.  

Våre naturlige ingredienser>> 

Fast lav pris som stamkunde av HOHDE

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve HOHDE Rensekrem i 3 måneder til 50 % rabatt. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette. 

Normalpris - kr 449 Fast stamkundepris - kr 349 Første levering - Kun kr 174,50!  

  • Dokumenterte ingredienser
  • Økologisk og vegansk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Mild og skånsom - passer alle hudtyper


Bestill nå

Kun kr 174,50 - Betal først når du mottar pakken 

Din historie starter her 

2020® | Personvern | Kontakt oss |