HOHDE - Ansiktsolje

På grunn av de verdifulle økologiske planteoljene og andre virkestoffene den inneholder, kan HOHDE-ansiktsoljen med god grunn kalles for eliten blant ansiktsoljer. 

Jojoba-, aprikosstein- og mandeloljen trekker seg inn i huden og gjør den myk som fløyel. Huden din blir litt etter litt friskere og sunnere, når den får alle de umettede fettsyrene og antioksidantiske naturlige sporstoffene og vitaminene den trenger.  

Oljeekstrakter fra finske økologiske roser tilfører hudcellene sunnhet og energi. Den eteriske oljen fra Ylang ylang-blomsten øker velværehormonenes virkning i huden, ved å redusere stressfaktorene som påvirker den. Grapefruktoljen har en frisk duft som virker oppkvikkende og får fart på stoffskiftet ved hjelp av stoffer som virker positivt inn på humøret.  

Bruksanvisning: Påfør oljen på ren ansiktshud morgen og kveld samt alltid når du trenger mer fuktighet eller oppfriskning av huden.

Våre naturlige ingredienser>>  

Fast lav pris som stamkunde av HOHDE

Vi er så sikker på at du blir fornøyd med produktet at vi lar deg prøve HOHDE Rensekrem i 3 måneder til 50 % rabatt. En bestilling holder til ca. 3 måneders bruk. På den måten kan du teste produktet i fred og ro og selv avgjøre om du ønsker og fortsette. 

Normalpris - kr 449  

Fast stamkundepris - kr 349  

Første levering - Kun kr 174,50!  

  • Dokumenterte ingredienser
  • Økologisk og vegansk fremstilt
  • Gratis frakt
  • Passer alle hudtyper


Bestill nå

Kun kr 174,50 - Betal først når du mottar pakken 

Din historie starter her 

2020® | Personvern | Kontakt oss